גורמים פיזיים לחרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• גורמים פיזיים לחרדה
    יואב
    13/06/2009

שלום,
    אני בן 23 וסובל מגיל מאוד קטן מחרדה והתקפי חרדה. שמעתי שישנם גורמים פנימיים שיכולים לגרום לחרדה. עשיתי בדיקות בסיסיות כמו בלוטת התרים, קורטיזול, ויטמין B אבל לא נמצאה בעיה שם.

אז רציתי לדעת איזה עוד בעיות פיזיות יכולות להיות גורם לחרדה (חוסר בויטמינים, הורמונים וכו')?

רופא המשפחה שלי אינו מגלה ידע רחב בנוגע לנושא אז רציתי לדעת אם תכלו להביא לי קצת הסבר.

וגם אם איזה מין רופאים כדאי להתייעץ בקשר לזה?

תודה!
    יואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גורמים פיזיים לחרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה ליואב

ד''ר אודי אורן
    14/06/2009

ליואב שלום,
    כפי שכתבת חרדה יכולה לנבוע מבעיות פיזיות שונות, אך נראה לי כי הבדיקות שעשית מכסות את רוב התחומים המוכרים. איני מכיר חרדה כתוצר של בעיות הורמונליות או מחסור בויטמנים.

אני מניח שאתה אדם בריא פיזית, ולכן אני מציע שתשקול את האפשרות שהקשיים איתם אתה מתמודד מזה שנים באים ממקור שאיננו פיזי, אלא מהשפעת ארועי חיים על הגוף.

אני מציע לך להתמודד עם התקפי החרדה והחרדה בעזרת טיפול פסיכולוגי ממוקד: EMDR או טיפול התנהגותי-קוגניטיבי.

בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו