חרדה חברתית

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית
    .....
    26/06/2009

26.06.09 20:14

שלום אני בת 14 ויש לי בעייה שאני לא יכולה להתגבר עלייה , הבעייה היא שאני ביישנית , סגורה , נוטה להסגר בבית , וחסרת ביטחון עצמי .
    אני נכנסת ללחץ כשמישהו שאני לא מכירה מתחיל שיחה , או שמשהו שאני מכירה חלקית .
    אני כמו חוטפת בלקאוט כאילו שוחכת הכל , ועם בנים זה יותר גרוע אף פעם לא היה לי חבר למרות שלכל החברות שלי היה , אף פעם לא התנשקתי , אפילו לא במשחק אמת או חובה .
    וכשמתחילים איתי אני ישר חושבת שרוצים לנצל אותי וגם עם אני לא חושבת ככה אז אני מאוד נלחצת וישר מעבירה נושא או אומרת שאני צריכה ללכת וממציאה תירוצים , אין לי ידידים וגם אף פעם לא היה לי , אני כאילו מפחדת מבנים ,
    אני לא חנונית בכלל , פיתחתי לעצמי תדמית וכולם בטוחים שהיו לי איזה מיליון חברים ,
    מה אפשר לעשות האם יש תרגילים כלשהם , אל תפנו אותי לעזרה מקצועים או עם אדם אחר כי זאת רק אני עם עצמי .
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאני

ד''ר חיים היילפרין
    27/06/2009

חבל שאת חוששת להיעזר באנשי מקצוע - זכרי תמיד שזו עדיין הדרך הנכונה (והמהירה) ביותר להיפטר מהבעיות איתן את מתמודדת... מעבר לכך, את אינך חנונית בכלל והתדמית שלך מצויינת, אז אל תהיה כה קשה עם עצמך. ישנן לא מעט בנות בגילך שעדיין לא היה להן חבר ולא חוו נשיקה ראשונה. קצת סבלנות, והכי חשוב, לא להלחץ מהלחץ, ואין לי ספק שעם הזמן תמצאי את עצמך פחות חוששת ומעיזה יותר, ועם חבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה איש מקצוע אתה חושב שכדי ?

.....
    27/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני

ד''ר חיים היילפרין
    28/06/2009

כל הכבוד על התפנית... איש המקצוע המתאים ביותר הוא פסיכולוג/ית קליני/ת המטפל/ת בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. ניתן לפנות לפסיכולוג שכזה באופן פרטי או דרך קופת החולים שלך. שוחחי עם הוריך על רצונך והאפשרויות העומדות בפניך - אני מקווה שיסייעו לך במציאת ובמימון הטיפול המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו