מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טראומהאיציק03/07/2009
שלום אני בן 16,והסיפור שלי הוא כזה:
לפני כשנה וחצי ראיתי מישהו מתעלף{מתפרפר} התעניינתי וגיליתי שזו מחלה אפילפסיה,באותו הזמן לא ישנתי בלילה פחדתי לא היה לי מצב רח לכלום,מיום ליום המצב שלי השתפר אך מייד שמתי לב שעברתי טראומה משום שכל פעם שאני ניזכר בזה אני חרד שאולי זה יקרה לי חס ושלום או שפשוט זה מפחיד אותי באותו הרגע שראיתי את זה הלב שלי דפק מהר הזעתי והייתי מאוד לחוץ כמו שלא הייתי בחיי,התייעצתי עם אחי הדבר שיפר לי את מצב הרוח אך בכל זאת אני טרומתי. כעבור זמן מה יצא לי לצערי הרב לראות את הזוועה שוב אצל בן אדם אחר ושוב קרו אותם הדברים.
אני חייב לציין שקראתי בעיתון שמי שמתגייס לקרבי זה קורה לו עקב מתח נפשי וכאלו דברים והדבר מנע ממני לרצות להיות קרבי כי תכננתי להיות קרבי בצבא.
אני כותב את זה כי אני רוצה לסגור מעגל פתאום ראיתי שקיים כזה פורום וזה ממש עוזר לי אשמח אם תוכל איך שהו אולי שאני אהיה פחות טרומתי.
תודה רבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לאיציק
ד''ר אודי אורן04/07/2009לאיציק שלום,
אתה צודק בהבחנה שלך. חוית טראומה שממשיכה להשפיע עליך.
אחת משיטות הטיפול הכי יעילות לטיפול בבעיות כאלו היא EMDR.
כנס לאתר של עמותת EMDR ומצא שם מטפל באזור מגוריך.
סביר להניח שהטיפול יהיה קצר ביותר.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)