חרדות מעצבנות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות מעצבנות
    מאיה
    04/07/2009

אני בת 33 אמא ל4 ילדים ובעל מקסים , עובדת משרה מלאה - מחנכת בבית הספר ומדריכה ,
    כבר כמה חודשים שאני לא מרגישה טוב נפשית מבחוץ הכל כרגיל, פעילה צוחקת ומתפקדת, אך כשמגיע שעת אחר הצהריים, מתחילות חרדות(אני חושבת שזה חרדות), יש לי מועקה בלב דופק מהיר כמו גולה שגורמת מעט קוצר נשימה, בלילה לפני השינה מחשבות נוראיות שאינן נותנות לי ליהירדם, מחשבות רעות, אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות?

המועקה היא באיזור החזה שרובצת לה שם וגורמת לי רצון להקיא מרוב לחץ,

אולי אלו טרדות החיים, המינוס המשכורת, מרתון החיים, אבל זה חלק מהחייים אז מדוע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות מעצבנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למאיה

ד''ר חיים היילפרין
    05/07/2009

...כי "מרתון החיים" הזה מלחיץ באמת ובתמים. את אדם בריא המגיב באותות מצוקה לחיים רווי מתח, חרדה ואיום ובקיצור, לא בריאים (למרות שהם נורמאליים לגמרי סטטיסטית). עצתי לך היא לגשת למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית לקבלת פרספקטיבה, כלים ואולי גם החלטות. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו