מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ופחדים לפני טיסהיהונתן05/07/2009
שלום,
שמי יהונתן ואני סובל מפחדים ומחרדות. עד לפני כ 5 חודשים עברתי טיפול נגד חרדות. אך כעת כאשר אני לפנני טיסה של ארבעה חודשים לדרום אמריקה תקפו אותי החרדות והפחדים בשנית. אני בקושי מצליח לתקשר עם אנשים.. אני הופך לבן חסר שמחת חיים, חום הגוף שלי עולה ותחושת החרדה הקשה שמתמקדת בבטן שלי מציפה אותי וגורמת לי לתחושה איומה שאותה אני לא יכול לשאת.
לרגעים אני מאוד רוצה לטוס ולרגעים ולרגעים ממש לא כי איני יודע מה אעשה אם תתקוף אותי החרדה. וכיצד אתמודד איתה .
חשוב לציין שכאשר אני נמצא בארץ איני סובל כלל מחרדות.
האם אפשרי לקחת כדורים נגד חרדות רק לתקופה של 4 חודשים.?
רק כדי לעבור בשלום את הטיול הזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה ליהונתן
ד''ר אודי אורן05/07/2009ליהונתן שלום,
אפשר לקחת כדורים לתקופה קצרה.
עדיף ללכת לטיפול קצר ומדוייק לפני היציאה לטיול.
מומלץ לפנות למטפל המתמחה ב-EMDR ו/או בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)