מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ופחדיםרועי09/07/2009
שלום שמי רועי לפני שנתיים וחצי החלו אצלי התקפי חרדה לגבי מצבי הבריאותי מאין קושי בנשימה כאבים בחזה ורעד בידיים הייתי אצל רופא משפחה שנתן לי פאקסט לקחתי למשך שלושה שבועות והפסקתי כי מצבי הישתפר מאז ועד עכשיו זה כל הזמן בא והולך כאבים בחזה סחרחורות כאבי ראש ומין תחושת הלם כזאת בכל הגוף לכמה שיניות וזה עובר , היום כשאני נוהג כשאני נמצא בכביש מהיר ופתוח ויש מסביב בינינים גבוהים אני מקבל את הכאב ראש וההלם הזה בגוף כשאני בנסיעה זה פחות אבל כשאני עוצר ברמזור זה מתקיף אותי אני חושב שזה מאין פחדים כי יש לי כאבי בטן שזה קורה. מה אתה מציע לי לעשות יש לי כמה נסיעות ארוכות בקרוב ואני מפחד מהבעיה שלי וגם אני לא יכול לחיות נורמלי במצבי זה אשמח מאוד אם תתן לי הצעות לטיפול תודה רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לרועי
ד''ר אודי אורן09/07/2009לרועי שלום,
אתה סובל מחרדה הבאה לידי ביטוי בעיקר בסימפטומים פיזיים.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול אצל מטפל המתמחה ב- EMDR או בטיפול התנהגותי קוגניטיבי.
אני מעריך שטיפול קצר וממוקד יוכל לעזור לך להתגבר על הקשיים אותם תארת.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)