מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדהטליה28/07/2009
שלום רב,
אני טיפוס חרדתי מילדות שהחמיר עם השנים. החרדות העיקריות שמטרידות אותי הם קשורות לבריאות. כל מיחוש, שינוי, פצע גירוד גורם לי ממש להתקף חרדה שמשהו חמור הולך ליקראות לי. זה יכולים להיות שלושה מיחושים ביום שאין בנהם כל קשר וכמעט כל יום יש משהו חדש או ישן. הכי בעולם אני מפחדת מרופאים וכמובן מבדיקות זה מהלך עלי אימים. אני לא רוצה לקחת תרופות , למרות שאני רואה חברות שלי שלוקחות מרגישות נהדר. הגעתי למצב שאני מוכנה לכל טיפול רק שכבר אפסיק לפחד כל הזמן. דרך אגב גם בטיסות הייתי בהתקפי חרדה אני לא יודעת איך, פשוט התגברתי ועכשיו אני חשה פחד קל.
רב תודות מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה להילה
ד''ר אודי אורן28/07/2009להילה שלום,
אני מבין את הקושי שבו את נמצאת כבר הרבה זמן. אין סיבה להמשיך לסבול כפי שאת סובלת.
יש אפשרות לשפר את איכות חייך באופן משמעותי, אבל צריכים להשקיע מאמץ בפרוייקט זה.
אני מעריך ששילוב בין טיפול פסיכולוגי וטיפול תרופתי עשוי לתת את התוצאות הטובות ביותר, אך גם רק טיפול פסיכולוגי יכול להביא לתוצאות משמעותיות.
פני למטפל EMDR או למטפל התנהגותי - קוגניטיבי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים כמה אנחנו דומות
בתאל06/01/2010טליה את לא מבינה !!!! אני מרגישה בדיוק ככה!!! אני כל הזמו בבדיקות על כל דבר קטן... אני פוחדת מכדורים ומרופאים ואני טיפוס חרדתי ... הכי חרדתי שאת יכולה לדמיין.... אבל אני מאמינה שיהיה בסדר אני כל הזמן מכניסה לעצמי לראש- הכל בסדר!!!! ויהיה מה שה' רוצה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בדיוק כזה סובל כבר הרבה זמן
דני12/01/2010ניסיתי הכול אבל כלום לא עזר אך טיפול קוגנטיבי התנהגותי לא ניסיתי ואת זה אני אבדוק תחזיקי מעמד זה קשה אבל אני מאמין שיהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)