סיוטי לילה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סיוטי לילה
    דולידל
    03/08/2009

שלום רב,
    אני טיפוס חרדתי מילדות שהחמיר עם השנים. החרדות העיקריות שמטרידות אותי הם קשורות לבריאות ולאו דווקא לבריאות שלי...אלא לקרובים אלי...אני מאוד דואגת לכל דבר....התוצאה מתבטאת כשאני מתעוררת בלילה בהרגשה של חנק או זהו....אני פשוט מתה...ואז אני משתדלת לפקוח עיניים....אני לא מצליחה לפאנח את הגורם הזה ולמה זה יכול להוביל....אני לא רוצה לקחת תרופות , איך אפשר התגבר על הדבר הזה....אולי יוגה או מדיטציה? אשמח לקבל תשובה....כי להגיע לטיפולים לא אוכל....אודה לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוטי לילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לדליה

ד''ר אודי אורן
    03/08/2009

לדליה שלום,
    יוגה ומדיטציה הם כלים מצויינים.
    פעילות פיזית בהחלט יכולה לעזור.
    יש טיפולים מוזלים בהרבה מקומות בארץ.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיוט שלי!!!

אופק
    08/08/2009

שלום
    קוראים לי אופק ועוברת עליי טראומה כבר חודש וקצת בגלל הסיוט איני יודע מה לעשות בנידון אבל אני מרגיש שאני חייב לעצור את זה בגלל שכשאני בסיוט הנשימה שלי מפסיקה לכמה שניות הדופק שלי מתחיל לעלות אני מרגיש שאני מת בחלום אבל גם במציאות אז בבקשה מי שקורא את זה הצילו!!! אני חייב עזרה בנידון.

תודה אופק הרשקוביץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאופק

ד''ר אודי אורן
    11/08/2009

לאופק שלום,
    נראה שאתה סובל מהתקפי חרדה קשים.
    אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה ב-EMDR.
    לעזרה מיידית פנה לרופא המשפחה שלך לצורך קבלת תרופות הרגעה.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו