רעד בידיים -דחוף

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• רעד בידיים -דחוף
    לילך 26
    11/08/2009

הי ,
    אני בת 26 ושמתי לב שכשאני במצב של התרגשות הידיים שלי רועדות ממש שאין לי שליטה על כך - לפעמים ע"י נשימות והרגעה עצמית אני מצליחה להפחית זאת ולפעמים לא.
    יש לציין שזה כלל לא פוגע לי בחיי היום יום רק במצבים ספציפיים מרגשים - אירועים וכ'..
    אני מתחתנת בשבוע הבא - ואני כמעט בטוחה שבחופה אני ארעד כמו עלה...
    רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא? ואני מקווה ששמתי את ההודעה שלי בפורום הנכון .
    יש לציין שאם אני שותה כוסית אלכוהול אז זה מעלים את הרעד.. יש אופציות אחרות??

מחכה לתשובה- כי שבוע הבא החתונה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעד בידיים -דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללילך

ד''ר חיים היילפרין
    12/08/2009

רעד הוא תסמין שכיח של לחץ, וכשלעצמו אינו מהווה כל בעיה. אם תרשי לידיך לרעוד חופשי (במיוחד במצבים מלחיצים ביותר, כמו בחתונתך) במקום להתבייש ולהלחם בזה - התופעה תעלם ותרעדי פחות... (ובחתונה שלך בוודאי שמותר לך לרעוד כמו עלה.) ניתן להפטר מהרעד באמצעות כדור נוגד חרדה קצר-טווח (כמו קסנקס, קלונקס או וואבן) אך לדעתי הדבר מיותר, כאמור, ומכל מקום, כוסית אלכוהול נשמעת פתרון סביר יותר בליל הכלולות. שיהיה במזל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה,עזרת לי מאוד

לילך 26
    12/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

זוהר
    27/02/2011

אני אשמח אם תגידי לי מה התגובה שנתנו לך על הרעד בידיים בגיל 26 ומה הפתרון לזה וזה נכון שאני שותה אלכוהול זה עובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו