מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש וחרדה מתמשכיםירון13/08/2009
שלום..
אני בן 40 סובל כבר במשך 8 שנים מכאבי ראש בעיקר באיזור העיניים והמצח הכאב לא מפסיק ולא פוחת גם אם אני לוקח כדורים כגון אקמול אדויל וכדומה...( הכאב מתחיל שאני קם בבוקר העיניים שורפות וכואבות ויחד גם הראש עד שאני הולך לישון (ואני נשאר עייף ולא עירני במשך כל היום). עברתי מספר בדיקות אצל רופאים (אף אוזן גרון, נוירולוג,עיניים) הכל יצא תקין כולל סיטי ראש ואובחן אצלי נזלת אלרגית.
כתוצאה מכך שכאבי הראש הלחץ בעיניים והעייפות לא עוברים במשך שנים נהיה לי חרדות לא פוסקות ובעיקר כאשר אני צריך להתרחק מהבית..(טישטוש ראייה , סחרחורת גלי חום חוסר וודאות ועוד) זה פוגע לי באיכות החיים אני לא יוצא אפילו לבלות ובזמן האחרון זה החמיר וגם לעבוד זה לא מאפשר לי .. נוירולוג איבחן tension type headache and panic attacks המליץ טיפול פסיכיאטרי (אליו כבר הלכתי ואובחן חרדות ולא יותר ) אני כבר מיואש לא רואה את הסוף ולא יודע מה לעשות כבר שכחתי איך זה להיות עירני אני כל הזמן עייף ורוצה כבר להתחיל את החיים הנורמלים כי יש לי המון שאיפות ודברים שאני רוצה לעשות וזה מה שעוצר בעדי. האם קיים מצב כזה של כאבי ראש ולחץ בעיניים במשך 24 שעות ביממה במשך 5 שנים ???(חשוב לציין שהתקפי החרדה באים בנוסף לכאבי הראש איתם ובלעדיהם הכאב ראש והלחץ בעיניים אינו פוסק 24 שעות)
מה אני צריך לעשות? האם יש פיתרון ?? האם מה שיש לי זוהי תופעה שכיחה של חרדות?..
אשמח מאוד אם תיידעו אותי בקשר לזה כי זה ממש פוגע לי באיכות החיים....
תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירון
ד''ר חיים היילפרין15/08/2009חבל שלא פנית כבר לפני שנים לטיפול פסיכולוגי במקביל לאופציות האחרות שניסית. גש לפסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית - במסגרת זו ניתן יהיה לבצע אבחון שיענה על שאלותיך ביתר יסודיות וכמובן להעניק לך טיפול שישפר משמעותית את איכות חייך. אשמח לעזור לך בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)