זה סיפור דיי ארוך

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• זה סיפור דיי ארוך
    נילס אולגרסון
    15/08/2009

כחודשיים וחצי לאחר מגע מיני אם יצאנית (זונה) נבדקתי בדיקת HIV אחרונה מתוך 4 !!! ונמצאתי שלילי (תודה לאל !!!) הרופא אמר לי כי הבדיקה היא אמינה ושהוא שקט מאוד לגביי הבעייה שלי שאני לא מצליח לחזור לעצמי אני וחיי בפחדים וליילות שלמים אם שיינה לא טובה הלכתי לפסיכולוגית והיא איבחנה אצלי חרדה אבל כל הזמן הזה אני לא רגוע כי אני לא מצליח להיזכר אם היה שם קונדום בעת המגע כבר הצלחתי להיזכר שהיא שמה אותו עליי אבל אני לא זוכר את עצמי מוריד אותו בעצם אני כמעט ולא זוכר כלום מאותו ארוע העיניין הוא שלא הייתי שיכור הייתי אם עייניים פקוחות כל הזמן אני בדרך כלל מאוד קפדן בעניינים האלו ועדיין אני כל פעם נכנס לחרדה כשאני מנסה להיזכר הפסיכולוגית אמרה לי שזה דיי מתאים לאדם שסובל מחרדה שיהיה לו בלאקאאוט כזה או אחר ושהחרדה היא קופצת מדבר לדבר (לדוגמא לאחר הבדיקה חשבתי לעצמי שאולי נדבקתי מהמחט שזה לא הגיוני אבל בתור חרדתי התקשרתי לרופא לוודא כמובן שלאחר התשובה שלו חזרתי לפחד מהמקרה הנ"ל) אני כבר לאחר שתי פגישות אצל הפסיכולוגית ואני לא מצליח לצאת מזה רוב האנשים באים עושים בדיקה יוצאים שליליים (אני מקווה) וממשיכים בחייהם אבל אני לא מצליח להמשיך אני מרגיש תקוע חיי בפחד לאחר סמסטר לימודים שלם שהלך לפח וחיים שממש נעצרו איך ממשיכים אני לא רוצה להגיע למצב של תרופות מה אני יכול לעשות ???
    מצטער שזה ממש ארוך אבל אני ממש זקוק לעזרה אני נמצא בשלב הכי גרוע בחיי בבקשה על תשפטו אותי עכב הסיפור הזה המעשה שעשיתי היה מתוך טפשות גמורה וממצב נפשי קשה
    אני רק רוצה לצאת מזה מה אתם ממליצים ? מקווה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה סיפור דיי ארוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למורן

ד''ר חיים היילפרין
    16/08/2009

נראה שהפחד מאיידס מנקז לא מעט מהחרדות שלך (מה שנקרא בשפה המקצועית convenient focus), ופנייתך לטיפול פסיכולוגי היא אכן צעד בכיוון הנכון "לצאת מזה"... ניתן גם לשקול (יחד עם המטפלת) שילוב של טיפול תרופתי. בטיפול מתאים (וכוונתי לטיפול פסיכולוגי ייעודי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית) אתה אמור לחוות הקלה בתוך מספר שבועות. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתנצל על שנוי הזהות הפתאומי

נילס אולגרסון
    16/08/2009

אור ומורן הם שמות בדויים שאני משתמש בהם
    תודה רבה לך אני מקווה שזה באמת יעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו