התקף חרדה שלא עובר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה שלא עובר
    יונה
    26/08/2009

שלום.

אני בת 26, בריאה, אופטימית ושמחה בדרך כלל אבל עם נטייה קלה להיות חרדתית. אתמול בלילה, כנראה לאחר קריאת החדשות הנוראות שמופיעות כל יום בעיתונים חוויתי שינה מאד גרועה עם חלומות רעים. בשלב מסוים אף דמיינתי שישנו אדם זר בחדר. השיא היה כאשר נפל מדף בכניסה לבית ואני התעוררתי בצרחות. פתאום חטפתי התקף חרדה. לא יכלתי לזוז, רעדתי בכל הגוף, הייתי בטוחה שמישהו פרץ לביתי והולך לשחוט אותי. הבטן התחילה לכאוב והגבתי מיידית בשלשולים, זיעה, פאניקה מוחלטת. לא הצלחתי לישון אחרי המקרה הזה ומאז אני לא מצליחה להשתחרר מהרגשות הללו. במשך היום ותוך כדי העבודה הם פחתו מעט אבל עכשיו כשאני לבדי בבית וחושך בחוץ- כל התחושות חוזרות וצפות ואני פשוט לא יודעת איך להתמודד. אני מרגישה שמשהו רע הולך לקרוות ושאני מאבדת שליטה.

האם ישנה דרך לעזור לי? המלצה לטיפול? תרופות שאינן עם מרשם? מה עליי לעשות כדי לשוב לשפיותי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה שלא עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליונה

ד''ר חיים היילפרין
    26/08/2009

וודאי. פני לפסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בטיפול הולם תוכלי "לצאת מזה" בתוך מספר פגישות. (טיפול תרופתי אינו מתבקש ועלול אף לקבע את הדפוס.) צרי איתי קשר אם אינך מוצאת מטפל מתאים במקום מגורייך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

יונה
    28/08/2009

תודה רבה!!

מודה לך מאד על התגובה המהירה והמרגיעה,

כמו כן- אשמח להמלצות לגבי מטפל באיזור המרכז. האם יש צורך ביצירת קשר טלפוני עמך או ע"י מייל?

שוב תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן. כך או כך.

ד''ר חיים היילפרין
    29/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו