שאלה חשובה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מיטל
    02/09/2009

שלום רב שמי מיטל ואני אמא ל3 ילדים קטנים ומקסימים לפני כ10 שנים התחלתי את הסיוט של חיי והוא חרדות וזה ממש סיוט אני ממש בוכה כשאני רושמת את זה אז ככה אני נוטלת כבר תקופה ארוכה פקסט 20 מ"ג עם הפסקות בהריונות ולפעמים כשאני מרגישה שאני רוצה לנסות בלי אבל תמיד אני חוזרת אליהם הסיבה שאני רושמת הוא כי זה לא ממש עוזר לי יש לי חרדות מדבר אחד והוא שאני מפחדת להישאר לבד וזה אומר שאני לא צריכה שיהיו איתי בבית אלא לדעת שיש לידי{שכנה או קיוסק או מישהו} שאם יקרה לי משהו שיהיה לי משהו זמין אני מקווה שהבנת וככה אני כבר 10 שנים אני גרה באילת ואין פה הרבה או בכלל מישהו שמטפל בטיפול קוגנטיבי התנהגותי משהו שאמרו לי שמצוין דרך אגב הרופא משפחה נתן לי בזמנו את הפקסט זהו אני ממש בדיכי אני לא רוצה שזה ישפיע לי על החיים כבר אין לי כוח מבחוץ אני מהממת מצליחה הכול הסדר אבל החרדות האלה הרגו אותי מה אני יעשה בבקשה עיזרו לי אולי יש מישהו שאתם מכירים שיכול לעזור לי במקום מגורי או יעוץ אחר ניסיתי להתקשר למכבי אבל אין מטפל כזה יש רק פסיכיאטר שבא פעם בחודש וגם ממש על הפנים בבקשה עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה למיטל

ד''ר אודי אורן
    02/09/2009

למיטל שלום,
    הגיע הזמן לקבל טיפול פסיכולוגי.
    טיפול EMDR הינו יעיל ביותר ויש מספר מטפלות המתמחות בשיטה באילת.
    שלחי מייל למזכירת עמותת EMDR ישראל והיא תשלח לך מספר שמות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו