מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדים מלהתחייבשי עדן03/09/2009
שלום קוראים לי שי אני בן 30. ואני סובל שנים מפוסט טרומאה של צעקות ואלימות.(הכל החל מהורי)
כיום אינני בקשר איתם שנים רבות. אני חי בזוגיות אני נוטל תרופות 225 מ"ג של ואנלה. 20מ"ג פלוטין. 1 מ"ג קלונקס. ההיתי מאושפז בבריאות הנפש. 3 חודשים. צעקות ואלימות מאיציים לי את הלב או שמישהו כועס עלי ומתחיל לדבר שפה שאני מתעב לשמוע זה עושה לי פחדים. ואז אני מגיע ל - 2מ"ג קלונקס. אני פוחד להתרגז. התרופות נגד הדיכאון בהחלט מאוד עוזר אני חושב שלא ההיתי חי בלי התרופות. לא הולך לי בכלל עם עבודה. משום שאני סובל מאוד מלחץ. הלחץ גורם לי מאוד עצבנות. אפילו פגישה חברתית עם אני קובע ולא מצליח להזיז את עצמי אני בלחץ. אני גם לא מתפקד. קשה לי כבר לסדר את הבית. לקנות אוכל. הכל נהיה קשה. סיוטים מפחידים. אין לי סבלנות למה שפעם ההיתי אוהב. צפייה בטלויזיה. מוסיקה. אני מטופל בקלונקס כבר 6 שנים. ותרופות נוגדי דיכאון שנה וחודש. מה לעשות נגד זה. האם אני צריך להחליף תרופות. ואם אני לא לוקח יום יום תרופות. אני רואה הכל שחור. אודה לכם אם אוכל לקבל הכוונה. או משהו נגד הפחדים. למשל אני גם פוחד לעזוב את העיר שלי. תל אביב. ולכן אני לא יוצא מגבולות תל אביב. כי שוב מתחיל החרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לשי,
ד''ר אודי אורן04/09/2009לשי שלום,
אנא פנה לרופא/מטפל איתו אתה בקשר.
התמונה שאתה מתאר הינה מורכבת וקשה לי לתת עצה.
ממליץ כי תתייעץ איתם ותחליט איתם על תכנית פעולה לקידום המצב.
בברכה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי עדן
שי עדן04/09/2009תודה לך ד"ר אודי. זה האמת מה שחשבתי לעשות. אני יודע אכן שהמצב אכן מורכב. בכל אופן תודה.
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)