חרדה ציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה ציפרלקס
    שירי
    12/09/2009

מזה שנה אני נוטלת ציפרלקס והחיים קלים יותר....החיים ימשיכו ככה ויהיו רגילים לגמרי בלי הציפרלקס. כעת אני בהפחתת מינון בהתאם להוראות הפסיכאטרית, ופתאום כבר אני מרגישה את החרדה דופקת חזק בדלת ומתה להשתלט עליי שוב, מה לעשות? להמשיך בחיים טובים עם הכדור? להכנס בחרדה ובאמת להפחית באטיות את הכדורים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ציפרלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשירי

ד''ר חיים היילפרין
    13/09/2009

טבעי שתרגישי חרדה כעת כשאת עומדת להיפרד מהציפרלקס... אם כי ניתן לעשות זאת בצורה הדרגתית כל כך שלא תרגישי כלל בפרידה (מה שנקרא "לגרד עם סיכה" - מילולית לגרד כל יום קצת יותר מהכדור כך שבמהלך מספר שבועות לא תרגישי בכלל שאת יורדת במינון). בכל מקרה, אני ממליץ לך לגשת לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. הדבר יקל על הפרידה מהציפרלקס ובניגוד לטיפול התרופתי (שרק מקל על הסמפטומים אך אינו מטפל בשורש הבעיה), יסייע לך בשינוי המתבקש בדפוסי החשיבה, הרגש וההתנהגות או בנסיבות האובייקטיביות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו