מיואשת, אשמח לתגובות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מיואשת, אשמח לתגובות
    מיואשת
    13/09/2009

שלום דוקטור,

אני סטודנטית בת 24, לפני שנתניים התחלתי לסבול מהתקפי חרדה בעקבות מוות של אדם קרוב. הרגשתי ש"איבדתי את עצמי", את החיות שלי ואת שמחת החיים
    התחלתי טיפול פסיכולוגי שעזר אך בפירוש לא חזרתי לעצמי לגמרי. אני לא יוצאת כמו פעם מהבית , הרבה פחות מטיילת ובכלל-כל נסיעה מחוץ "לתחום" מלווה בפחדים וחששות.
    לפני כחודש בהמלצת הפסיכולוגית שלי התחלתי לקחת כדור ציפרלקס ביום, הכדור הגביר מאוד את תחושת החרדה אצלי ואני מרגישה מדוכאת , אין לי כח לעשות כלום פיזית, ממש חולשה נוראית ברוב שעות היום. אני נרדמת כל הזמן מתקשה ללמוד ומרגישה בעיקר חוסר חשק כללי. לאחרונה בכל פעם שאני יוצאת מהבית אני מרגיש בחוסר פוקוס ובסחרחורות..ובאופן כללי רק החמרה במצב ולא שיפור
    אני מיואשת לגמרי מכל העניין הזה. הייתי בחורה אנרגטית ומלאה שמחת חיים, פעילה ונמרצת ואין דבר שאני רוצה יותר מלחזור לעצמי..
    אשמח לעצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת, אשמח לתגובות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר אודי אורן
    13/09/2009

שלום רב,
    אני ממליץ לך לפנות לרופא שנתן לך את המרשם ולספר לו על תגובתך לתרופה.
    לא פעם קיימת תגובה בעייתית בתחילת התקופה בה נוטלים את התרופה, אך אני מתרשם שתקופה זו כבר היתה צריכה להסתיים. בהחלט יכול להיות שתרופה אחרת יכולה לעזור.

אני ממליץ לך להתייעץ עם הפסיכולוג/ית שלך לגבי האפשרות שתפני לטיפול ממוקד בטראומה שחוית, ושבעקבותיה התפתחה הפרעת החרדה. טיפול EMDR נחשב לאחד הטיפולים היותר יעילים לבעיות מסוג זה. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי נחשב ליעיל מאד בהתמודדות עם בעיות חרדה.

אני מבין את תחושת התסכול שלך. חשוב שתדעי שמתוך מה שכתבת איני רואה סיבה מדוע לא תתגברי על הבעיה תוך פרק זמן לא ארוך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו