מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שולט ביאנונימית20/09/2009
אני אתחיל מזה שאני בת 22 ומפחדת ממחויבות וזה כבר אומר הרבה.
מעולם לא ניהלתי קשר רציני כי ברגע שהוא חדר לי לספייס חתכתי את זה.
אני מפחדת שאני מאבדת שליטה על עצמי והוא זה ששולט בי!,אנשים לא מבינים זאת אבל זאת חרדה שמשתלטת על המוח,על החשיבה ועל ההגיון.אני מנסה בכוח לתת לזה הזדמנות אבל זה לא עוזר.
בהתחלה חשבתי שזה טבעי אבל זה כבר עבר את שלב הטבעיות
אני לא יודעת איך להתנהל במצבים כאלה.
אני מאוד רוצה קשר ,זוגיות אני כמהה לכך כל יום אבל "המחלה" הזאת שולטת בי כבר שנים.
כולם חושבים שזאת בעיה של גברים וממש לא אני מכירה כמה בחורות שסובלות מזה ואנחנו באמת סובלות מזה...
מה עליי לעשות? ,לפעמים אני כל כך רוצה שהוא יציב לי עובדה ו"ישתלט" עליי כדי שלא תהיה לי ברירה אחרת... מה הצעד אותו אני צריכה לקחת? ואם יש לכך תרופת קסם אשמח לקחת אותה. :-)
בהמון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאנונימית
ד''ר חיים היילפרין21/09/2009לצעד/ תרופת הקסם שאת צריכה לקחת קוראים טיפול פסיכולוגי צמיחתי, רצוי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. לכי על זה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)