מחשבות כפייתיות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מחשבות כפייתיות
    יהודה
    21/09/2009

אני נער בן 18,כבר כמה שנים טובות [לפחות 6] יש לי מחשבות כפייתיות ,בעבר זה היה עם יותר מעשים בפועל , וכיום רק במחשבות ,ע"מ להרגיע את עצמי התחלתי לשנן אמירות מרגיעות במקום אך במהרה הם עצמם הפכו לאמירות כפייתיות בנסיון להרגעני ,המחשבות אינם תמידיות לגמרי ויש אותם במיוחד שיש לי תוכנית [אני יחזור עליה עשרות פעמים ע"מ להרגעני וזה לא עוזר ואני לא יכול להפסיק אותם ] חוץ מזה חיי דיי תקינים ,שיש לי ביטחון עצמי מנימלי וכאבים שונים בלתי מוסברים כל תקופה משהו אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות כפייתיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה ליהודה

ד''ר אודי אורן
    23/09/2009

ליהודה שלום,
    אתה סובל מתופעה מוכרת היטב. קשה מאד להיפטר ממנה ללא טיפול מקצועי.
    עשה לעצמך טובה ופנה לטיפול פסיכולוגי. בעדיפות גבוהה פנה למטפל קוגניטיבי התנהגותי או מטפל EMDR. פניה לטיפול תהיה השקעה מצויינת לכל החיים.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלמוני
    29/09/2009

המון תודות לר ולכל הארגון תבורכו כולכם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אלמוני
    04/10/2009

האם לכאבים יש קשר לעניין ? הרופאים לא הצליחו להסביר אותם - כאבי ראש כל לילה , כאבי כתפיים וקוצר נשימה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתח ומחשבות

אלמוני
    04/10/2009

האם העובדה שאני לא מסוגל להפסיק לחשוב ומכך נמצא בדי הרבה מתח בחיי מעידה על בעייה ואם מהי ומה הטיפול ?! חוץ מכך אני די בסדר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונים

ד''ר חיים היילפרין
    05/10/2009

כן, הכאבים עשוים להיות קשורים להפרעת החרדה, והעובדה שאתה לא מסוגל להפסיק לחשוב אכן מעידה על בעיה (...אותה הפרעת חרדה). לגבי טיפול - קרא שוב בתשובתו של ד"ר אורן לעיל. וטוב שחוץ מזה הכל די בסדר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו