מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות כפייתיותיהודה21/09/2009
אני נער בן 18,כבר כמה שנים טובות [לפחות 6] יש לי מחשבות כפייתיות ,בעבר זה היה עם יותר מעשים בפועל , וכיום רק במחשבות ,ע"מ להרגיע את עצמי התחלתי לשנן אמירות מרגיעות במקום אך במהרה הם עצמם הפכו לאמירות כפייתיות בנסיון להרגעני ,המחשבות אינם תמידיות לגמרי ויש אותם במיוחד שיש לי תוכנית [אני יחזור עליה עשרות פעמים ע"מ להרגעני וזה לא עוזר ואני לא יכול להפסיק אותם ] חוץ מזה חיי דיי תקינים ,שיש לי ביטחון עצמי מנימלי וכאבים שונים בלתי מוסברים כל תקופה משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה ליהודה
ד''ר אודי אורן23/09/2009ליהודה שלום,
אתה סובל מתופעה מוכרת היטב. קשה מאד להיפטר ממנה ללא טיפול מקצועי.
עשה לעצמך טובה ופנה לטיפול פסיכולוגי. בעדיפות גבוהה פנה למטפל קוגניטיבי התנהגותי או מטפל EMDR. פניה לטיפול תהיה השקעה מצויינת לכל החיים.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלמוני29/09/2009המון תודות לר ולכל הארגון תבורכו כולכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אלמוני04/10/2009האם לכאבים יש קשר לעניין ? הרופאים לא הצליחו להסביר אותם - כאבי ראש כל לילה , כאבי כתפיים וקוצר נשימה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח ומחשבות
אלמוני04/10/2009האם העובדה שאני לא מסוגל להפסיק לחשוב ומכך נמצא בדי הרבה מתח בחיי מעידה על בעייה ואם מהי ומה הטיפול ?! חוץ מכך אני די בסדר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאלמונים
ד''ר חיים היילפרין05/10/2009כן, הכאבים עשוים להיות קשורים להפרעת החרדה, והעובדה שאתה לא מסוגל להפסיק לחשוב אכן מעידה על בעיה (...אותה הפרעת חרדה). לגבי טיפול - קרא שוב בתשובתו של ד"ר אורן לעיל. וטוב שחוץ מזה הכל די בסדר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)