מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת ציפרלקסאלמוני23/09/2009
שלום ,
אני בן 35 הובחנתי כסובל מהפרעת חרדה כללית וכנראה גם אישיות מתמכרת,
אינטרנט, צאטים, ריגושים ,הימורים בבורסה בעבר.
כתוצאה מתסכול שאני לא מסופק בחיים רציתי לפצות את עצמי דרך סיפוקים מידיים שתארתי עכשיו.
קבלתי מהפסיכיאטר ציפרלקס במינון 10 מ"ג למשך חודשיים, חשתי הטבה מסויימת הייתי פחות אובססיבי,אבל הרגשתי שזה פוגע לי בליבידו והחשקים המיניים,
הרגשתי שהתרופה גם קצת מרדימה אותי ושאני פחות ויטאלי.
בעצה אחת עם הרופא הפסקנו עם הטיפול,כעבור כמה שבועות מרגיש שהכל חזר לקדמותו,המרוץ אחר הריגושים,ההתמכרות לחווית הגלישה באינטרנט,מרגיש שיש לי חשקים מיניים,אומנם יש לי חברה אבל הפנטזיות הן על אחרות.
אני בדילמה מצד אחד אני נהנה עכשיו יותר אבל מצד שני גם קצת פחות מאוזן.
חשבתי אולי לבקש מהפסיכיאטר שיתן לי אדרונקס שמטפל בבעית מוטיווציה ובעיות דימוי עצמי,אבל אז שוב אני משליח את האחריות ממני לכדורים.
אני הולך לשיחות אצל פסיכולוג התנהגותי,אבל אני רואה שלא הכל פתיר. ומה שהיה הוא בינתיים מה שיהיה.
אשמח לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לאלמוני
ד''ר אודי אורן23/09/2009לאלמוני שלום,
מציע לתת למטפל ההתנהגותי ולפסיכיאטר סיכוי נוסף.
אני מתרשם שנושא הציפיות יכול להוות נושא לדיון עם שניהם.
אם בתום תקופה שתהיה מוסכמת על שלושתכם, ושבה תעשה את מה שאתה מתבקש לעשות, לא יהיה שיפור, שקול לקבל דעה שניה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)