חרדה ודיכאון

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה ודיכאון
    רחלי
    06/10/2009

לד"ר שלום רב,
    לפני שבועיים תקפו את בעלי כאבים בחזה קוצר נשימה וכאבים בגב אני הייתי איתו בבית והזמנתי לו אמבולנס, עשו לו א.ק.ג ולא יצא תקין והוזמן לו אמבולנס טיפול נמרץ, הוא פונה לבית החולים, עשו לו צינטור, העורק הראשי היה חסום ב-99.9%בקריש דם , הותקן לו אסנד, ועדיין יש 2 עורקים חסומים, והוא צריך לעשות בשבוע הבא מיפוי לב. (המצנטר אמר לנו שהגענו לבית החולים בדקה ה-99 ותודות לכך ניצלו חייו) וכעת לעניני. מאז אני לא חזרתי לעצמי, כנראה שעברתי איזה שהיא טראומה מכל העניין הזה, ורק כעת אני מעכלת את מה שקרה ,אני מרגישה דיכאון, חוסר אנרגייה,וחרדה, מה אתה מציע לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ודיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרחלי

ד''ר חיים היילפרין
    07/10/2009

מובן שגם את עברת טראומה של ממש ועצתי לך (ולבעלך) היא להסתייע בליווי של פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בררי האם מגיע לכם טיפול שכזה דרך ביה"ח בו טופל בעלך ובכל מקרה תוכלי לפנות לקופ"ח או למטפל פרטי. בהצלחה, ורפואה שלמה לבעלך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו