מה קרה קודם ?????

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מה קרה קודם ?????
    נועה
    08/10/2009

שלום רב. אני בת 35 .
    לפני כחודש החלו דפיקות לב מהירות וחזקות כמעט במשך כל היום . עשיתי בדיקות א.ק.ג והולטר ולא נמצא דבר. אך מאז יש לי כמעט כל יום תופעה אחרת. פעם דקירות בלב פעם נרדם חצי פנים שמאל. כאבים תמידיים בחזה. כל פעם נדמה לי שאני הולכת למות ואשאיר את שני ילדיי הקטנים יתומים . אבי נפטר מהתקף לב לפני 5 שנים .המחשבות אינן מרפות. השאלה שלי האם מדובר בחרדה שגרמו לדפיקות לב מהירות ? או להיפך מדפיקות לב שגרמו לחרדה ? האם לבדוק את הלב או לטפל בחרדה ? אני מבולבלת מאוד . מה קרה קודם ??????אני עסוקה מידי במחשבות. אומנם מתפקדת בבית ובעבודה אך מפחדת להגיע למצב שלא ניתן לחזור אחורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קרה קודם ?????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנועה

ד''ר חיים היילפרין
    09/10/2009

קצת סדר בדברים: א. דפיקות לב מהירות הן תסמין שכיח של חרדה; ובמילים אחרות, החרדה קרתה קודם. ב. אין ספק שטראומת מותו של אביך וחששך לחייך ולעתיד ילדיך מלבים את החרדה. ג. טפלי בחרדה - פני לפסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מדובר בטיפול שיחתי קצר-מועד (מספר שבועות) שיסייע לך "לצאת מזה". בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו