האם מדובר בחרדה/OCD????

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• האם מדובר בחרדה/OCD????
    קרין
    19/10/2009

שלום רב ואשמח לעזרתך...
    קורה לי ממש משהו מוזר לאחרונה (זה חוזר בפעם שניה ) אני חשה חרדה ומחשבות של פחד כגון לאבד שליטה ולפגוע במישהו פיזית,פוחדת לאבד או לפגיע בקרוביי, אני כל הזמן נמצאת במחשבות כאלה שלא עוזבות אותי וזה גם פוגע לי בכושר ריכוז והקשבה יש לציין שזה חוזר לי בפעם שניה ,פעם ראשונה היתה לפני כשנה וחצי כאשר התחלתי לחוש סחרחורות ודפיקות לב ולא נמצא אצלי כלום התחלתי לקרוא באינטרנט על חרדה והתסמינים שלה וישר הגעתי למסכנה שמדובר אכן בזה ,כמובן שפניתי לפסיגיאטר של קופ"ח שללא בעיה רשם לי ציפרלקס אך הרגשתי שתרופה לא ממש מויעלה והתופעה חלפה בעזרת עבודה "עצמית", ועכשיו הסיוט שוב חוזר לי...
    האם מדובר בחרדה נפוצה ?אולי OCD?
    אני ממש מפחדת ממחשבות אלו ולא מבינה איך הן הגיעו אלי,
    אשמח באם תוכל לעזור.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מדובר בחרדה/OCD????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לשאול משהו נוסף שמטריד=האם

קרין
    19/10/2009

יכול להיות שהמחשבות נובעות עקב מקרים המלחיצים שקורים במדינה על רקע זה?
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

ד''ר אודי אורן
    21/10/2009

אולי. סביר להניח שלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ד''ר אודי אורן
    21/10/2009

לדנה שלום,
    אמנם הצלחת לגרום לתופעה להעלם בעזרת עבודה עצמית, אבל אני ממליץ לך לפנות לעזרה מקצועית. קשה מאד להתמודד בהצלחה ולאורך זמן עם תופעות חרדה מהסוג שאת מתארת ללא עזרה של פסיכולוג ו/או פסיכיאטר.
    אני ממליץ להתחיל בפניה לפסיכולוג המתמחה בטיפול התנהגותי קוגניטיבי או EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו