שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סטודנטית
    20/10/2009

שלום ,
    אני סטודנטית, סובלת מזה כשנתיים מחרדה והתקפי פאניקה. אני מטופלת אצל פסיכולוגית וזה עוזר לי מאוד.
    לפני חצי שנה ניסיתי לשלב טיפול תרופתי- ציפרלקס. הכדור החמיר את המצב, הפך אותי לדכאונית ולא התאים לי. הפסקתי ליטול אותו. בזמן האחרון בעיקר מתוך הרצון ללמוד באוניברסיטה בנחת חשבתי לנסות כדור אחר, הרופאה נתנה לי סרוקסט.
    החלטתי לנסות לברר קצת על הכדור מעבר-דרך פורומים/מאמרים וכו' וגיליתי שזהו אחד הכדורים בעלי תופעות הלוואי הקשות ביותר..
    רציתי לשאול- א. האם אני צודקת? ב. עד כמה סרןקסט באמת יעיל לטיפול בחרדות?
    אני מאוד חוששת לעבור שוב את מה שעברתי עם הציפרלקס..
    אשמח מאוד לתשובתך.
    סטודנטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסטודנטית

ד''ר חיים היילפרין
    21/10/2009

שתי התרופות שייכות למשפחת ה-SSRI, כך שהשפעתן ותופעות הלוואי שלהן אינן כה שונות אלה מאלה. עם זאת, קיימים שינויים קלים בנוסחאות התרופות ובהשפעותיהן, ופסיכיאטרים רבים נוקטים בשיטת הניסוי והטעיה כדי להגיע לתרופה המתאימה ביותר למטופל. יש סיכוי (שלא ניתן לכמתו) שהסרוקסט ייטיב איתך מבלי להחמיר את מצבך; עליך להחליט אם יחס הסיכוי/סיכון אטרקטיבי דיו עבורך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש גם תרופות ממשפחת ה-SNRI

נועה
    31/10/2009

שעד כמה שידוע לי גורמות לפחות תופעות לוואי ויותר יעילות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה

ד''ר חיים היילפרין
    01/11/2009

לאו דווקא, אבל שווה לנסות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו