מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה נחשב כמחשבות טורדניות ?ליזי22/10/2009
אני בת 28 אמא לשני בנים מקסימים ( 4 וחצי ו שנה וחצי ) לפני כחצי שנה הייתי בלחץ בעבודה ובאותה התקופה נגנב לי האוטו לאחר כשבוע הרגשתי לחצים בחזה ובעקבות זה קיבלתי כעבור כשבוע נוסף התקף חרדה ופונתי לבית חולים שם לא נתנו לי שום טיפול ונשלחתי הביתה והדבר הוביל אותי לאט לאט למצב של דיכאון שהתבטא באי יציאה מהבית וחשש להיכנס לקניונים התחלתי לחשוב שאצא מדעתי ושאני עלולה לגרום נזק לעצמי או לסביבה ( מחשבה מש לא הגיונית ) אך בכל פעם חשבתי על זה ונכנסתי לחרדה איומה שבא לידי ביטוי בלחץ בחזה הקאות שילשוליםוגל חום נוראי בכל הגוף ניגשתי לרופא המשפחה שרשם לי מיד ציפרלקס 10 מ"ג פעם ביום וניטלין חצי כדור בוקר חצי כדור צהריים וכדור בלילה והאמת שזה ממש עזר לי והרגשתי נהדר חזרתי לעצמי התחלתי לצאת וכמובן לשמוח ולחייך וירדתי ליטול רק חצי כדור ניטלין בבוקר וציפרלקס בבוקר אבל מאז יש לי ימים בהם קופצות לי מחשבות פתאום על מוות ועל אנשים שהתאבדו והדבר מכניס אותי לחרדה איומה וכל התסמינים מופעים שוב, השבר מופיע במיוחד אם אני שומעת על מישהו שמת או יתאבד בחדשות או על אמא שהזיקה לילדים שלה ואני ממש בלחץ יומי וחרדה כל היום, כאשר אני מעסיקה את עצמי הכל נעלם כלא היה ואני חשה נהדר אבל אם פחד מסוים שמא המחשבה תשוב בנוסף אני לא ישנה טוב בזמן האחרון, האם זה נחשב מחשבות טורדניות? רציתי רק לציין שאני מנסה לדבר הרבה בטלפון על מנת לדחות את המחשבות והדבר עוזר אבל זה קצת לא הגיוני האם הטיפול שקיבלתי אמור לעזור למצבי או שמא לפנות לעזרה אחרת אני מרגישה שזה משתלט לי על אורך החיים התקין ומשרה בי פחד איום.
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לליזי
ד''ר אודי אורן22/10/2009לליזי שלום,
הטיפול שקיבלת אמור היה לעזור והוא אמנם עזר. הפחתת המינון מסבירה את חזרת הסימפטומים.
בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה ב-EMDR ו/או בטיפול התנהגותי קוגניטיבי כדי לטפל בשורש הבעיה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך והאם יש לך המלצה על
ליזי22/10/2009פסיכולוג /ית המטפל/ת בשיטה זו מאזור חיפה והקריות? והאם אפשרי לעלות את מינון הניטלין בחזרה כמו שניתן בתחילה חצי חצי ושלם בלילה על דעת עצמי ? והאם זה ממכר ?
ושוב תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לליזי
ד''ר אודי אורן23/10/2009שלום ליזי,
הכנסי לאתר של עמותת EMDR הישראלית או של איטה.
אני ממליץ לך להתייעץ עם הרופא שרשם את התרופות.
שבת שלום,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)