התקפי חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    טלי
    27/10/2009

שלום אני בת 27 מתמודדתי עם התקפי חרדה במשך שנתיים מטופלת בכדורים ושיחת דרך בראות הנפש המצב השתפר במשך התקופה אבל יש לי עדין התקפים.
    שנתי כדורים פעמים אבל אין לי התפתחות משמעותי בראות אני מרגשה לפעמים שאני אולי לא מטופחת בדרך הנכונה.
    ואך אני יכולה לקדם את עצמי. אני לא עובדת המשך השנתיים כי אני לא יציבה מספיק .

תודה על האתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לטלי

ד''ר אודי אורן
    27/10/2009

לטלי שלום,
    אנא פני לאנשי המקצוע המטפלים בך בבריאות הנפש ובקשי לדבר איתם על הטיפול שאת מקבלת ועל תכנית לשיקום תעסוקתי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי שם ........ממש גיהנום.

שחר הדר
    12/02/2010

במשך כעשר שנים . היו לי התקפי חרדה שאי אפשר לתאר במילים ,חרדות חברתיות .דיכאונות.
    פחדים מהמוות , תפקוד ליקוי מבחינה פיזית . ובנוסף עשיתי ניתוח בוושט .ועוד ועוד .. היום ברוך ההשם אני מאוזן לחלוטין נוטל שני סוגים של תרופות וואיפקס וסרוקסט ולפעמים כדורי הרגעה.
    אשמח אם אוכל ליצור איתך קשר ולעזור ,אם ניתן .דרך אגב הכל עובר בסוף וסבלנות היא מילת המפתח.בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו