חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    אמיר
    30/10/2009

שלום רב אני בן 29, אני סובל מחרדות מזה כארבע שנים, זה התחיל אחרי שעישנתי סמים קלים (הידרו וכאלה בארהב) ומאז יש לי פחדים ולחצים נפשיים שממש מפריעים לי לחיות כמו פעם, אני הרבה פעמים פוחד למות למשל כשאני מנסה לעשות ספורט וכשהדופק שלי עולה אני כל הזמן נוגע ובודק את הדופק ומפחד שיקרה משהו ולכן אני כבר כמעט ולא עושה ספורט כמו כן אני כמעט ולא רואה חברים או יוצא למסיבות או למקומות אחרים מלבד ללימודים שלי מפאת פחד שאקבל התקף חרדה או משהו דומה לידם, קשה לי לישון בלילה וכו... , טופלתי שנתיים בבריאות הנפש בכדורי רסיטל (נראה לי שיש לכדור עוד שם) ואחר כך הפסקתי כמו כן אני לוקח בשנה האחרונה בממוצע פעם אחת בחודש כדור קלונקס לאחר שמשהו חרדתי קורה לי ולפני בחינות חצי כדור ,בנוסף בחודשיים האחרונים אני הולך פעם בשבוע לדיקור סיני ולביו פידבק אבל אני לא משוכנע שזה עוזר. מה עליי לעשות אני מרגיש שמערכת הבריאות לא מטפלת בי ושאין תקווה לטיפול בדבר הזה חיי השתנו בצורה קיצונית מאז שזה התחיל ואני ממש מתקשה להינות מהחיים. איכות חיי ירדה בצורה ניכרת. מה האפשרויות שלי לטיפול בבעיה כמו כן איך היית מגדיר את הבעיה הזאת מבחינה רפואית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמיר

ד''ר חיים היילפרין
    30/10/2009

הטיפול התרופתי, ובוודאי הטיפולים ה"אלטרנטיביים", אינם ההתערבות המועדפת לטיפול בחרדה - התרופות מקלות על הסמפטומים אך אינן מטפלות בשורש הבעיה, בשינוי המתבקש בדפוסי החשיבה, הרגש וההתנהגות או בנסיבות האובייקטיביות. הטיפול המומלץ במקרים (המאד שכיחים) כמו שלך הוא טיפול ייעודי קצר-מועד אצל פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אשמח לעזור לך בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

אמיר
    02/11/2009

האם התכוונת שיטת CBT ואם לא אז מה ההבדל כמו כן איך אני מגיע לאנשי המקצוע שמטפלים בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד בהמשך

אמיר
    02/11/2009

איך מגיעים לפסיכולוג קליני שמטפל בגישה התנהגותית קוגניטיבית, כלומר איפה אני מוצא איש מקצוע כזה והאם זה חלק משירותי כללית/מכבי וכו... או שמגיעים לזה דרך בריאות הנפש בבתי ההחולים, האם דרך מרפאת חרדה ומה זה בכלל מרפאת חרדה ואיך מגיעים אליה
    אני פשוט לא יודע איך להגיע לזה וגם לשלם הכי מעט שאוכל ועדיין לקבל טיפול טוב ונכון לבעיות החרדה שלי כמו כן רופא המשפחה שלי רק יודע לתת לי הפניה אבל בלי כיוון ספציצפי אני מתקשר לפה ולשם וכל אחד מפנה אותי למקום אחר ואני רק רוצה להבריא ולסלק את החרדות שהרסו לי את החיים אז בבקשה עזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאמיר

ד''ר אודי אורן
    02/11/2009

לאמיר שלום,
    אתה יכול לפנות לשירותי ברה"נ בקופת החולים שלך או לבית החולים הקרוב למקום מגוריך.
    מרפאת חרדה היא מרפאה בבתי חולים כלליים או פסיכיאטריים המתמחה בטיפול בבעיות חרדה.
    כמו כן תוכל לחפש באתר של אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו