מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בחרדה בחניות ודמוי עצמישלי07/11/2009
שלום ,
הגעתי לאתר של מטפלת התנהגותית קוגנטיבית וביופידבק,
יצרתי קשר עם המטפלת ונשמע לי מאוד רצינית ונחמדה.
האם יש למשהו מידע עליה
אשמח לקבל תגובה
קוראים לה *** ההודעה נערכה - נא לא להוסיף הודעות שיש בהם משום פרסום לגוף מסחרי *** והבנתי שהיא גם הייתה יועצת בתיכון בתל אביב אשמח אם תחזירו לי תגובה זה די דחוף לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשלי
ד''ר חיים היילפרין07/11/2009לפי החוק, מותר רק לפסיכולוגים קליניים מומחים לעסוק בפסיכותרפיה (כולל ב-CBT). ע"פ הקישור עצמו מדובר ביועצת חינוכית שעשתה קורס באימון להפרעות קשב ובביופידבק אך אינה פסיכולוגית קלינית (או חינוכית) בעלת מומחיות מוכרת. (אין באתר שלה גם שום התייחסות להכשרה ספציפית כלשהי ב"פסיכותרפיה התנהגותית-קוגינטיבית", בה היא עוסקת כאמור בניגוד לחוק.) בקיצור, הזהרו מפרסומים באינטרנט של מומחים שונים מטעם עצמם - לטיפול CBT בחרדה מומלץ לגשת לפסיכולוג קליני מומחה העובד בגישה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן סיימה לימודי תעודה
שלי09/11/2009בבר אילן אצל בפסכותרפיה התנהגותית קוגנטבית ויש לה על כך תעודות כפי שראיתי בקלינקה לא יפה סתם להאשים אנשים בנסיון התחזות , הייתי אצלה היום והיה מדהים מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לשלי
ד''ר חיים היילפרין09/11/2009אם כך לא הובנתי. כתבתי מפורשות ש"אין באתר שלה גם שום התייחסות להכשרה ספציפית כלשהי ב"פסיכותרפיה התנהגותית-קוגינטיבית", ולא האשמתי אותה בהתחזות - ציינתי ש"לפי החוק, מותר רק לפסיכולוגים קליניים מומחים לעסוק בפסיכותרפיה (כולל ב-CBT)" והגברת הנדונה, עם כל הכבוד ללימודי תעודה, אינה מוכרת כמומחית ע"פ חוק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל סתם להשמיץ
שלי09/11/2009לחיים היקר
לאחר שדווח לי כי זו התגובה שלך אני חייבת לציין שסיימתי את הקורס בתל השומר של יעקב סיני ואף למדתי אצל מרצבסקי , צר לי שכך אתה מתייחס לאנשים שאינים פסכולוגים קליניים אך חשוב לי לציין שלעיתים אנשים שלמדו ועבדו בשטח עם נסיון ולימודים כמו שלי בהחלט יכולים להיות טובים יותר מפסיכולוגים קליניים.
חבל שזו הייתה תשובתך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לשלי
ד''ר חיים היילפרין09/11/2009לא ברור לי האם אני עונה למטופלת או למטפלת תחת אותו שם... התשובה זהה, מכל מקום - התחום הטיפולי מוצף באנשים המציגים עצמם כמטפלים בניגוד לחוק ולטובת הציבור, ורובם טוענים שהם "טובים יותר". לשם כך קיים חוק הפסיכולוגים וגופים סטאטוטוריים הקובעים סטנדרט אחיד של לימודים, התנסות ובחינות לקבלת תואר מומחה. להגנת הציבור, עומדת האתיקה המקצועית במרכז הכשרת המתמחה, וקובעת, בין השאר, שאסור למטפל לפרסם המלצות של מטופלים (גם לא בעקיפין, בפורום כגון זה). אין לכותבת אלא להלין על עצמה שאינה עומדת בקריטריונים לתואר ועוברת ביודעין על החוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)