מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצבי ממש נואשרוחמה11/11/2009
שלום
לפני כשנה עברתי ארוע של תקיפה ואיומים ברצח בבית חולים כל הגוף נרדם אך צד שמאל חזר לתפקד וצד ימין נותר ללא תחושה. עברתי את אותה תקיפה טלפונית עם איומים לרצח שוב בבית החולים, איבדתי שם את ההכרה מספר פעמים וגם זכרון טווח ארוך נמחק. הייתי בשיקום של כחודש, ומצבי כיום הוא:צד ימין ללא תחושה, אני הולכת עם מקל הליכה וגוררת רגל. הדיבר שלי אינו תקין, אני לא מבינה את כל המילים שמדברים איתי, ותמיד שואלת מה פרוש המילה. אני לא יוצרת מהבית אלא בליווי בן זוגי. כשהוא לא נמצא אני סוגרת הכל ויושבת בבית מחכה. איני מסוכלת לקרוא, האותיות לא מצטרפות לי למילים אלא כמו ילד בגן שמתחיל לקרוא וגם אז שמגיעה למילה שניה או שלישית אני שוכחת את המילים לפני. יש לי סיוטיםומתעוררת הצעקות ואם בן זוגי לא לידי לתפוס אותי אני פשוט נופלת מהמיטה.
לפני מספר חודשים האש המתקיף הסתובב ליד ביתי למעלה משעה, הייתי לבד, ומאז אין לי שליטה על צרכים. יש תלונ ה במשטרה על על כל הארוע והאיש נעצר.
בדיקת איאי גי, סיטי ראש ואם אר אי תקינים. אני מוגדרת ע"י ביטוח לאומי כסובל מפוסט טראומה.
עד ליום התקיפה הייתי בתפקוד מלא, הייתי מנהלת בכירה בחברה פרטית עם אורח חיים נורמטיבי לחלוטין, עצמאית, מלמדת שיעורים פרטיים במתמתיקה, ספרות ועוד, עוסקת באומנות , ספורט מידי יום ועוד הרבה דברים.
אני מטופלת בציפרלקס, רספרדל וטגרטול, ללא שום הטבה.
מה התרשמות שלכם והאם נתקלתם במקרה כזה ומה עוד ניתן לעשדות? אני ממש על סף יאוש ומאוד מתוסכלת. מי שכותב נהודעה זו הוא בן זוגי כי אני לא זוכרת גם לכתוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוחמה
ד''ר אודי אורן11/11/2009לרוחמה שלום,
אין ספק שאת סובלת מ-PTSD קשה.
אחד הטיפולים היעילים ביותר לטיפול במצבים כאלו הוא EMDR.
פני לאחד המטפלים המופיעים באתר עמותת EMDR ישראל.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)