מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ופוסט טראומהגיל11/11/2009
לצוות שלום רב,
אני בחור בן 26,לפני 8 שנים עברתי אונס וניסיתי מספר טיפול אצל פסיכולוגים שלא היה איתם תקשורת מכיוון שהם דיברו איתי על הילדות שלי ולא בתכלס על האירוע שעברתי ואיך לצאת מזה.
אני כיום היפוכנדר ברמות גבוהות,כל 4 ימים נמצא אצל הרופא משפחה,כולם במרפאה מכירים אותי.אני עושה לעצמי שם רע מאד.וזה מאד מתסכל אותי.הראש כואב,הגוף בחילות.לא חושב שאצליח עוד להמשיך לתפקד ככה.זה לא תיפקוד,אני נמצא בבית בלי מסגרת,ההורים לוחצים עליי למצוא עבודה אבל אני לא מסוגל כי אני לא מתפקד בגלל החרדות שמשתקות אותי.לאחרונה יש לי כאבי ראש חזקים בעיקר באזור המצח והראש למעלה קודקוד הראש,כמו גלים וזרמים .הנשימה שלי אני כבר מרגיש שאין לי אוויר לנשום במהלך כל היום .וחולשה .אני מאד רוצה ללכת לטיפול התנהגותי קונטגיבי אבל לא יודע היכן ללכת למטפל אחד על אחד או לקבוצה.והאם למישהו שמסומך לטפל באנשים שעברו טראומה או כל פסיכולוג שעושה טיפול התנהגותי קונטגיבי.מה שגם המחיר יקר מאד .ואני לא עובד.אז לא ממש יודע איזה אלנטרטיבה יש.
אשמח לקבל עצות .בתודה אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאליהו
ד''ר אודי אורן11/11/2009לאליהו שלום,
אתה סובל מ-PTSD.
אתה צריך לפנות למטפל המתמחה ב- EMDR או בטיפול התנהגותי קוגניטיבי ממוקד טראומה (כמו PE). על תלך למטפל אלא אם כן ברור שהוא מתמחה בטיפול בטראומה.
אם המחיר יקר מדי, פנה לקופת חולים או לתחנה לבריאות הנפש הקרובה למקום מגוריך.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)