מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלוב נפש!!!!!manosss12/11/2009
נפגעתי בתאונת עבודה ב2008 נפלתי על הרגל וכנראה שקבלתי מכה בראש ואני לא זוכר! נהייתה אמטומה , האמטומה התנפחה וחיררוג פתח אותה לאחר ימים מספר הופיעו חום גבוה, תפרחת פצעונים, בכל הגוף כאבי ראש חזקים,נישלחתי לטיפול אצל רופא עור! שטיפל חודש ימים במשחות ואנטיביוטיקה והחליט שאני חייב לגשת לפסיכיאטר , נגשתי אובחנתי עי פסיכיאטרית כOCDּ PTSD ואני נוטל טרופות מכל הסוגים ציפרלקס מירו, פראפנאן וויאפקס וואבן בונדרומיןו עוד ששחכתי ,נישלחתי ע"י הפסיכיאטרית לשיחות
וכן נישלחתי לאבחון נירו פסיכולוגי,
רציתי לשאול מהו אבחון נוירו פסיכולוגי? האם יכול לעזור לי האבחון הזה?
אני בטיפול באברבנל והרופא החליף לי תרופה והתרוםה וויאפאק עושה לי עירפולים טישטש יובש בפה וקצת סחרחורות,
כאבי הראש והגירודים לא עוזבים אותי יותר משנה המטפלת היציע לי לגשת לרופא נוירולוג לצלום ראש אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות עם עצמי ,, באיזה שהוא מקום אני בייאוש טוטאלי ועולות לי מחשבות שכדאי לי לסיים את הפרשה וללכת לנוח לעד !!
אני חסר אונים ,חלומות זוועה פחד צעקות,התפרצויות זעם,חוסר הבנה עם הסובבים,רעד בשרירי הפנים גמגום,,חוסר שמחת חיים כשלפני התאונה הייתי במרכז החיים רוקד ושמח ובריא תמיד לא הייתי זקוק לרופא אם לא הרגשתי פעם טוב הייתי שולח את אישתי לרופא עם כאב ראש הייתי מתגבר עם 4 כוסות מים,היום אני אדם עלוב נפש ,מסתגר בפינתי ,חושש אפילו לצאת לרחוב כדי לצאת אני צריך הכנה נפשית של יום קודם אולי כאן יש מי שיעזור ???????? בתודה מראש MANOSSS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למנוס
ד''ר חיים היילפרין13/11/2009צר היה לי לקרוא על כל הצרות שנחתו עליך. האבחון הפסיכונוירולוגי בודק ביסודיות את תפקודך הקוגניטיבי באמצעות מספר רב של מבחנים ספציפיים (כגון מבחני זיכרון, שפה, מוטוריקה וכיו"ב). מטרת האבחון לגלות האם ואילו נזקים נוירולוגיים נמצאים בבסיס התמונה הקלינית (OCD, למשל, עשוי להיגרם מסיבות נפשיות ונוירולוגיות (עצביות), ומבחנים ספציפיים עשויים להצביע על הסיבה ביתר דיוק).
בכל מקרה, כדאי לך להיעזר במקביל גם בטיפול פסיכולוגי ייעודי אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה (PTSD ו-OCD הן הפרעות חרדה) בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)