טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 31 אמא לשתי בנות קטנות וכלבה. אני נשואה מזה 3.5 שנים ואני גרה בנהריה. קצת אחרי החתונה החלה מלחמת לבנון השניה ועם המלחמה עברתי טראומה. הגעתי ליחידה שטיפלה שאנשים במצב שכזה בעקבות המלחמה. הטיפול הופסק לאחר כחודש כי ילדתי. העיניין הוא שאני מרגישה כרגע כמו שהרגשתי אז. אני מניחה שלא מאותן סיבות אבל חזרתי לחוסר תפקוד. אני מכריחה את עצמי לעשות משהו בגלל הבנות. למי אני יכולה לפנות - עם מי אני יכולה לדבר???
בברכה, טיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד