האם זה נחשב לחרדה?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• האם זה נחשב לחרדה?

לד"ר שלום רב,

אני בן 26.סובל מחרדות ופחדים.
    בזמן האחרון כשבועיים - חודש שיש לי כאבי ראש במשך כל היום ואני מאבד ריכוז כולל זיכרון.
    האם זה יכול להיות תופעה של חרדה ,מצב של חרדה?
    עד עכשיו לא חוויתי דבר כזה ,מאד חדש לי ולכן לא יודע אם זה כן קשור לחרדות.
    הראש שלי כל הזמן חושב שאני לא בסדר ותייכף הולך לקרות משהו או שאני מתשתגע כבר
    והאיבוד ריכוז הזה גם כן מוסיף לעניין.מעיין ניתוק מבין מה שקורה במציאות לבין עצמי.
    אשמח לקבל דעתך האם זה נקרא חרדות או שכבר אני מתחיל לאבד שפיות.
    בנוסף אשמח לדעת האם יש לך המלצה איך לבחור מטפל , אני רוצה ללכת לטיפול
    אצל מטפל התנהגותי קונטיגיבי אבל לא ממש יודע על מה להסתכל בהתמחות שלו וכ"ד.
    האם יש פסיכולוגים שעוסקים רק בזה,ואלייהם ללכת או כל פסיכולוג שמתשמש בשיטה זו
    אפשרי לגשת אליו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נחשב לחרדה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאליהו

ד''ר חיים היילפרין
    19/11/2009

אתה מציג תמונה ברורה של הפרעת חרדה (שלה, אגב, אין קשר ואין חשש לאיבוד שפיות). פנה לפסיכולוג קליני (חפש שלוש תעודות על הקיר - תואר שני או שלישי בפסיכולוגיה, רישום בפנקס הפסיכולוגים ותעודת מומחיות קלינית) המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית (אל תהסס לשאול ישירות לגבי גישה/ הכשרה/ ניסיון). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לד"ר חיים תודה רבה על התגובה .
    אחפש ואגש.בנוסף יש לי שאלה כל הזמן בבית אומרים לי ללכת נגד הפחדים בעוד שאני נותן לפחדים לשתק אותי כמו לא ללכת לאירוע משפחתי כי אז אני מרגיש התעלפות ומחנק ועוד.
    ואם אני כבר הולך לאירוע אז אני הורס למשפחה את ההנאה וסובל מאד.האם בכל זאת כן ללכת נגד הפחדים או שזה גם יכול להוסיף למעמסה ולהוסיף חרדות
    בתודה אליהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו