התקפי חרדה\ היפוכונדריה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה\ היפוכונדריה
    טליה
    22/11/2009

שלום רב,
    אני כבר הרבה שנים סובלת מהתקפי חרדה שאיך שהו הסתדרתי עד ככשיו ואף פעם לא הייתי בטיפול ולא לקחתי תרופות. בזמן אחרון התקפי החרדה שלי בילתי ניסבלים, וכל סימפטום גופני הכי קטן גורם לי ממש לשיתוק ופחד נוראי שמתפתיח אצלי משהו מאוד קשה.
    מאחר וזה קורה לי כמה פעמים ביום וכמעט כל יום וכל פעם סימפטום אחר או אותו סימפטום חוזר על עצמו. כמובן שאני מיד קוראת באינטרנט ואז אני גם מתאימה את הסימפטומים למחלהמ או להפך והחרדה רק עולה.
    היום הגעתי למצב שאיכות החיים שלי ממש לא טובה והכי חמור שאני הורסת גם את איכות החיים של בן הזוג שלי. נורא פוחדת מרופיאם לכן משתדלת לא ללכת. אני מוכנה לכל טיפול הן פסיכולוגי והן תרופתי. לא יודעת איזה טיפול יכול לעזור לבעיה זו. אז אשמח לקבל המלצות לאיזה כיוון ללכת מה יכול לעזור.
    רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה\ היפוכונדריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטליה

ד''ר חיים היילפרין
    23/11/2009

חבל שאת סובלת שנים במקום לגשת לטיפול העשוי לפטור אותך לתמיד מהבעיה... הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. במסגרת הטיפול, הפסיכולוג עשוי להמליץ לך לשלב במקביל טיפול תרופתי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו