מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוביה מאוכלמאיה22/11/2009
שלום רב!
כבר יותר משלוש שנים שאני נלחמת בהפרעת חרדה. בשנתיים האחרונות אני מפחדת מאוכל ומכל חומר זר אחר ה"מאיים" לחדור לגופי- כמו זריקות וכדורים. יתכן מאוד שהפחד הזה הגיע מהתקפים שבאו במקביל לאכילה, שחשבתי שאני נחנקת. המצב אמנם לא מתדרדר ואף לעיתים נראה כי הוא משתפר, אך פחד ממאוכל מונע את תקינות החיים שלי. חשוב לציין כי לאורך שלושת השנים הללו אני מטופלת על ידי פסיכולוגית אשר אומנם שיפרה את מצבי הכללי בצורה משמעותית, אך לא התמקדה בבעית הפוביה הספציפית ממזון. אודה לכם אם תוכלו ליעץ לי מה הטיפול המועדף לדעתכם בבעיה מסוג זה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למאיה
ד''ר חיים היילפרין23/11/2009אני מניח שלאורך שלושת השנים את מטופלת על ידי פסיכולוגית המטפלת בגישה ה"דינמית" (השכיחה בישראל). הטיפול המומלץ בפוביה (והפרעות חרדה בכלל) הוא טיפול פסיכולוגי ייעודי על ידי פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית בכלים כמו דיסנסטיזציה וכד'. טיפול כזה יכול להעשות גם במקביל לפגישותיך עם הפסיכולוגית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכולוג מומלץ
מאיה23/11/2009האל תוכל להפנות אותי לפסיכולוג מומלץ בתחום, בפרט בנושא של פוביה?
הבעיה נמשכת זמן כה רב שלא הייתי רוצה לשגות בבחירת המטפל.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למאיה
ד''ר חיים היילפרין25/11/2009איני יכול להמליץ בפורום על מטפלים ספציפיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלים
מאיה25/11/2009יש אפשרות לקבל את המייל האישי שלך לצורך זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה שלום
אלנה25/11/2009מאיה שלום אני סטודנטית במכללת ספיר לצורך תרגיל כיתתי, בלבד (!), אני מחפשת אנשים עם פוביות ופחדים שונים, קראתי את הודעתך בפורום, וברצוני לדעת האם תוכלי להתראיין לתחקיר קצר. אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי וליצור עימי קשר במייל.
תודה רבה
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)