טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עקב התקפי חרדה שחזרו לי המליץ לי הרופא מינון נמוך של ציפרלקס - 5 מ"ג לקחת בלילה. הוא החליט על מינון נמוך מכיוון שיש שיפור והפחתה בהתקפי החרדה, אבל בכל זאת החלטנו שאני אהיה מוגנת ורגועה יותר עם הצפרלקס. האם מינון כזה ישפיע עלי? אציין שאני רזה (אם יש לזה משמעות בהחלטה לגבי מינוני כדורים). שאלתי - הבנתי שהכדור עלול לגרום לנדודי שינה וכיוון שאני סובלת גם ככה מנדודי שינה האם יש אפשרות לקחת את הכדור בבוקר? האם יכול להיות שהוא ישרה שינה?
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד