מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת בחינות,אני ממש לא יכול יותרחן01/12/2009
יש לי חרדת בחינות,עד היום-זה לא הפריע לי כמו שזה מפריע לי בהווה...אני לא ישן בלילות,התחלתי לחטוף חרדה גם על מקצועות שבעבר לא ידעתי עליהם חרדה (בהתחלה-אנגלית ומתמטיקה,היום-כמעט כולם,ברמת חומרהנמוכה יותר).אני ישן בלילה מעט ואז בבוקר אני קם לא מרוכז לבחינה. ניסיתי להתמודד ולראות אם זה יפסיק מעצמו אבל זה רק מחמיר. אני ממש רוצה להצליח ולהתקדם בחיים.
חשוב לציין שהחרדה הזאת לא פוגעת בכושר הלימוד שלי לפני הבחינה.
אני מרגיש שהחרדה הורסת לי את הציונים ואת הלימודים והגעתי למצב של דיכאון בגללה. חשבתי על לקחת כדורי שינה טבעיים ולא ממכרים,כאלה שלא יגרמו לי לקום מאוחר מדי בבוקר או בעייפות במידה 48 שעות בלי שינה,אבל מאחר ואין לי מושג בתחום-רציתי שתייעצו לי:
האם ראוי שאני אקח,או אולי ייעוץ פסיכולוגי יעזור (דבר שאני לא כ"כ מאמין בו כי זה טמוע לי בתת מודע).
אינני רוצה שהכדורים יפגעו לי בשינה,בחיים,בלימודים.
תודה,ערב טוב והמשך שבוע מהנה.
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לחן
ד''ר אודי אורן01/12/2009לחן שלום,
אין צורך בתרופות.
פנה לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה ב- EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
יש אפשרות לפתור את הבעיה באופן ממוקד ומהיר יחסית.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)