חרדת בחינות,אני ממש לא יכול יותר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדת בחינות,אני ממש לא יכול יותר
    חן
    01/12/2009

יש לי חרדת בחינות,עד היום-זה לא הפריע לי כמו שזה מפריע לי בהווה...אני לא ישן בלילות,התחלתי לחטוף חרדה גם על מקצועות שבעבר לא ידעתי עליהם חרדה (בהתחלה-אנגלית ומתמטיקה,היום-כמעט כולם,ברמת חומרהנמוכה יותר).אני ישן בלילה מעט ואז בבוקר אני קם לא מרוכז לבחינה. ניסיתי להתמודד ולראות אם זה יפסיק מעצמו אבל זה רק מחמיר. אני ממש רוצה להצליח ולהתקדם בחיים.
    חשוב לציין שהחרדה הזאת לא פוגעת בכושר הלימוד שלי לפני הבחינה.
    אני מרגיש שהחרדה הורסת לי את הציונים ואת הלימודים והגעתי למצב של דיכאון בגללה. חשבתי על לקחת כדורי שינה טבעיים ולא ממכרים,כאלה שלא יגרמו לי לקום מאוחר מדי בבוקר או בעייפות במידה 48 שעות בלי שינה,אבל מאחר ואין לי מושג בתחום-רציתי שתייעצו לי:
    האם ראוי שאני אקח,או אולי ייעוץ פסיכולוגי יעזור (דבר שאני לא כ"כ מאמין בו כי זה טמוע לי בתת מודע).
    אינני רוצה שהכדורים יפגעו לי בשינה,בחיים,בלימודים.
    תודה,ערב טוב והמשך שבוע מהנה.
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לחן

ד''ר אודי אורן
    01/12/2009

לחן שלום,
    אין צורך בתרופות.
    פנה לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל המתמחה ב- EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
    יש אפשרות לפתור את הבעיה באופן ממוקד ומהיר יחסית.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו