מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוי עצמי נמוך....חרדהישראל06/12/2009
שלום
1-ממה נובע דימוי עצמי נמוך, גנטי, או נרכש
2-האם טיפול בדימוי עצמי הנמוך הקשה עד לחרדה ,יבוא על פתרונו בקריאת ספרים וחומר בנושא או שצריך פסיכולוג קליני ,ואם הולכים לטיפול פסיכולוגי,קריאת חומר בנושא תבלבל
3-האם אין כדורים לבעיה זו
4-האם בעית וויסות רגשות קשורה לדימוי עצמי נמוך
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לישראל
ד''ר אודי אורן06/12/2009לישראל שלום,
1. בשורה התחתונה: נרכש.
2. קריאת ספרים עוזרת אך נדיר שהיא מספיקה. ברוב המקרים הקריאה אינה מבלבלת אלא אם כן היא הופכת למוקד הטיפול.
3. כדורים יכולים לעזור. כרגיל הם אינם מספיקים.
4. יש קשר חזק בין השתיים.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
ישראל06/12/2009תודה על תשובתך המהירה
1- האם טיפול אצל פסיכולוגית קלינית שאני בטיפול אצלה בקשר להפרעת אישיות גבולית ,יעזור גם בדימוי עצמי נמוך ,או לא
2- הבעיה עם הפסיכולוגית שהיא יפה מאד,ואני חש קטן ועלוב מול עוצמת יופייה ,ואני בחרדה מכך
סיפרתי לה בערך,אבל כשהיא נחמדה החרדה יורדת כשהיא חוזרת לעצמה אני נכנס ללחץ
הבנתי ממטפל בתחנה, שהמנהלת הכניסה אותי בכוונה אל הפסיכולוגית הזו
3-אני לא יכול לסבול שמישהו יהיה מוצלח,יפה,מימני....זה גורם לי לחרדה קשה,הבנתי שזה בגלל קנאה איום בגלל חוסר השיויון ....ואני מעוניין להקטין את הפער ,תחרות ....שמביאה לחרדה
4- מה אתה מייעץ מניסיון ,והאם להמשיך עם מטפלת כזו יפה שאני במתח מיופיה
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לישראל
ד''ר אודי אורן06/12/2009לישראל שלום,
אנא דבר עם הפסיכולוגית שלך באופן פתוח על הבעיה, אחרת היא לא תוכל לעזור לך.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)