מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות עמוקות וחזקותורדית08/12/2009
שלום,
אני בחורה בת 22,אשר לפני כשנה וחצי חויותי התקף חרדה ראשון זה היה בעקבות הפרדות מחברה קרובה שלא שמתי לב ופיתחתי בה תלות.היא היתה יותר סוג של חונכת שנתנה לי המון תשומת לב חום ואהבה.היתה לי יחסית ילדות רגילה והתבגרות נורמלית ותקינה חוץ מזה שאימי ז"ל היתה חולה מאז שהייתי בגיל 12 וזה גרם להמון לחצים נפשיים שכן המצב הדרדר עם הזמן ולא הייתי עסוקה בדברים רגילים שמעסיקים את גיל ההתבגרות.לפני כשנה היא ניפטרה ועד אז לא יכולתי לצאת מהבית באופן רגיל והייתי צכה לסעוד אותה.
וכחלק מתמיכה של הרווחה קיבלתי חונכת ע"מ שתעזור לי קצת לצאת המצב שלי ע"י חויות שעושות יחד.
הבעייה שהתחילו לי חרדות מאד מאד קשות לא הבנתי מה קורה לי בהתחלה א"כ הרגשתי שאני מפחדתמכל דבר.פשוט פחדתי לצאת מהבית וממש נהייתי חרדה לכל דבר.התחלתי להיות מטופלת בפאקסט עזר לי מעט להתאזן אבל עדיין הרגשתי שיש לי מחשבות טורדניות שהתחילו רק מאז החרדות והם לא מפסיקות.הפאקסט גרם לי לתופעות לוואי חמורות כך שהרופא אמר להפסיק אותם. מאז אני גם בטיפול אצל פסיכולוג מאד מאד מקצועי אבל הבעייה שעדיןהחרדות הם מאד מאד קשות .עד עכשיו תפקדתי בעבודה אבל לא מסוגלת יותר אני מרגישה שאני נקרעת לחתיכות ממש ניגמרת מהחרדות האלה.הם הורגות אותי.ותחושת ייאוש קשה מלווה אותי ששום דבר לא מצליח לעזור לי.אני גם ניבהלת מעצמי וממה שקורה לי.כל הזמן בוחנת וסוקרת כל דבר.לא יודעת מה עשיתי שהגעתי למצה הנוראי הזה.גם מרגישה כאילו לא יכולה לסבול יותר ושהגעתי למצב הכי חרדתי בעולם.אני כל הזמן חוזרת לעבר שלי ואומרת לעצמי שם היה בסדר והייתי נורמלית ולא פחדתי.בעיקר יש לי מחשבות על אנשים שאני לא מכירה שלא גדלו איתי איך הם חיו ז"א מרגישה פחד ממה שלא מוכר לי.אני לא מבינה איך אני שורדת עוד יום ועוד יום .אני חייבת איזשהו עזרה שתצליח לעזור לי.מאד חסרת אונים לא יודעת מה לעשות.אשמח לתגובה מהירה.תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לורדית
ד''ר אודי אורן08/12/2009לורדית שלום,
אנא שקלי את האפשרות לקבל תרופה אחרת שתתאים לך יותר.
אנא בררי עם הפסיכולוג האם יש לו נסיון בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי ומה הוא עושה איתך כדי לעזור לך באופן ממוקד עם החרדות.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוזאק,ומשפחתו,הוא הפתרון כמובן רק
רות17/02/2010עם יעוץ פסיכיטרי לא להתבייש, אף אחד לא צריך לדעת מה את מכניסה לפה,זה בדיוק כמו לקחת כל תרופה אחרת על בסיס קבוע, לא להפסיק אם יש מעט תופעות לואי,אני פוסט טראומטית בעקבות טראומת פעילות חבלנית , במשך שנים - ועכשיו חיי השתנו, שוב אני חוזרת אני לא רופאה ולא יודעת מה ההסטוריה הרפואית שלך רק בהמלצת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)