דחוף עזרה לפני טסט

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה לפני טסט
    קרולין
    16/12/2009

בבקשה עזרו לי יש לי חרדת טסט והלב שלי דופק. האם יש כדור חד פעמי כמובן שאוכל לינטול ולמנוע את הדפיקות לב והלחץ ביום של הטסט??? אין לי הרבה זמן אנא יעצו לי זה בימים הקרובים
    לעזרתכם אודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה לפני טסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרולין

ד''ר חיים היילפרין
    17/12/2009

הפתרון המומלץ לחרדת טסט הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) קצר מועד אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אך אם את מתעקשת, ישנן מספר תרופות המשמשות כנוגדי חרדה קצרי טווח, כמו הבנזודיאפינים - ווליום, וואבן, לוריבן, קלונקס, זאנקס ועוד. בקשי את התרופה מרופא המשפחה או פסיכיאטר (ונסי את השפעתה עליך בימים שקודמים לטסט). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ל: ד''ר חיים היילפרין

קרולין
    17/12/2009

שלום ד''ר חיים היילפרין עלי לפנות לפסיכולוג או פסיכיאטר על מנת לקבל מרשם של התרופה?????
    לא בטוח שאספיק להגיע אליו לפני כי זה ממש קרוב הטסט מה אתה ממליץ?? על כדור שימנע דפיקות לב ורעד ושאהיה רגועה אבל ערנית (קח בחשבון יש לי אסטמה לעתים רחוקות אז כדור שמתאים )
    חשוב לי לציין שאני רוצה להרגיש רגועה אבל עירנית לא משהו שירדים אותי.
    תודה אני מודה לך.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר חיים היילפרין עלי לפנות- המשך

קרולין
    17/12/2009

האם אתה ממליץ על רסקיו וזה יכול לעזור לי בהתרגשות הטסט ??? או שזה סתם? כי ניסיתי בעבר רגיעון כי הייתי לחוצה ביום של החתונה ולא עזר לי כלום.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרולין

ד''ר חיים היילפרין
    18/12/2009

כתבתי מפורשות - פני לרופא המשפחה או פסיכיאטר ובקשי ממנו משהו שירגיע ולא ירדים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר היילפרין, עזרת לי מאוד

קארין 30
    18/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- חרדה מטסט לדר' חיים

קארין 30
    02/01/2010

שבוע טוב,
    ניסיתי כדור אסיול 5 מ"ג לפני השינה ולא עשה לי כלום.
    האם הכדור עצמו לא עובד עלי? או שהמינון נמוך מידי? להזכירך יש לי אסטמה וצפצופים בנשימה לעתים רחוקות.
    על איזה כדור בכל זאת אתה ממליץ? עם הכי פחות תופעות לואי....... שאספיק לנסות לפני המועד עצמו
    לעזרתך אודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרולין

ד''ר חיים היילפרין
    03/01/2010

לא בכדי המלצתי לך לפני שבועיים לפנות לרופא המשפחה או לפסיכיאטר בעניין זה... מדובר בתרופת מירשם, המחייבת היכרות אישית איתך ועם הרקורד הרפואי שלך (ואחריות מקצועית מצד המטפל, כמובן). עשי זאת, ובהצלחה בטסט!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו