מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית חרדה קשה מאודירדן19/12/2009
שלום רב,
לפני כ-4 שנים התחילו לי התקפי החרדה(כיום אני בת 20), מהיום שזה התחיל, לא הצלחתי לצאת מהבית, הייתי מבוהלת ובקושי יכולתי לצאת החוצה לחצר כי פחדתי מההתקף.
עד היום אני לא מסוגלת לצאת החוצה לבד. זאת אומרת שאם אני יוצאת החוצה אני יוצאת אך ורק עם מישהו איתי. אני לא נוסעת באוטובוסים לבד, אני לא הולכת ברגל לבד, אני פשוט לא יכולה לעשות שום דבר לבד כבר 4 שנים. עבדתי לא מזמן במקום שהיה קרוב לבית, אבל אז נאלצתי לעבור דירה והתפטרתי מעבודתי בשל המרחק. אני כרגע גם לא עובדת בגלל החרדות.
לקחתי בהתחלה רסיטל וגם ציפרלקס וגם קלונקס ככדור הרגעה במצבי לחץ או לפני השינה.
שום דבר מהם לא עזר לי.
הלכתי גם לטיפול אצל 2 פסיכולוגיות שמתמחות בעניין, אבל אף אחת מהן לא עזרה לי.
אני עדיין בתקווה לצאת מזה, אבל אני כבר אובדת עצות, אני לא יודעת מה לעשות. אני בחרדות כל הזמן וחייבת להתחיל לעבוד ובעיקר- לחיות!
אני יותר מאשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ לי.. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לירדן
ד''ר אודי אורן19/12/2009לירדן שלום,
הבעיה שאת מתארת בהחלט חמורה מכיוון שעשית את מה שממומלץ לעשות: טיפול פסיכולוגי ותרופתי.
אני לא יודע למה שום דבר לא עזר לך.
האם הטיפול היה אצל פסיכולוגיות בעלות התמחות בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי או EMDR?
אם לא, הייתי ממליץ לך לפנות לאחד הטיפולים האלו ולנסות במקביל גם טיפול תרופתי נוסף.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן...
אורי27/12/2009המצב שאת מתארת הוא באמת קשה ובלתי נסבל ואני אומרת את זה כי אני במצבך בדיוק אולי קצת יותר שקה.
אני בת 25 וכבר 3 שנים+ סובלת מהתקפי חרדה.
טופלתי בציפרלקס עברתי לרסיטל,עשיתי טיפול קוגנטיבי התנהגותי וEMDR והיה שיפור יחסי.
אך לפני כמה חודשים המצב הוחמר והפך לבלתי נסבל.
אני לא מתפקדת לבד.לא בבית ולא בחוץ.לא עובדת בכלל.
כל היום בחרדות דכאון ובהתקפי חרדה מכל פיפס קטן.
אפילו להתקלח אני לא מסוגלת בלי לקבל התקף.
ניסיתי הכל אבל הכל גם רפואי וגם טבעי והמצב בעינו עומד.
אני מתחילה עכשיו דיקור ושוקלת לחזור להומאופתיה ולEMDR .
חייבת להתחיל לחיות.
אני חיה מתה.לא נהנית מהחיים ולא חייה בכלל.
הכל פחדים חרדות דאגות מחשובת רעות וטורדניות.
שמחה בשבילך שלא אבדה תקוותך ושאת חזקה ורוצה להמשיך ולנסות..
התקווה והכח רצון חשובים יותר מהכל.
את כרגע תחת טיפול תרופתי?תנסי לברר לגבי הגאבא הבנתי שהוא יכול לעזור.
התחלתי לקחת לפני שבועיים.
תגידי,החרדה בכללי גורמת לך לחולשה פיזית?
לפחד מחולי?
לסחרחורות חולשה?או שבמשך היום את מרגישה טוב?
מי בסביבה שלך יודע מזה ותומך?
מה את עושה כדי לשמור על שפיות?
אשמח לשמוע ממך אלא אם כן תחליטי שלא מתאים לך.
תרגישי טוב ושבעז"ה הכל יהיה מאחורייך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)