מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה קשה מאודשי20/12/2009
בן 32 נשוי פלוס שלוש מזה כשמונה שנים סובל מהתקפי חרדה קשים.פוחד לצאת מהבית ללא אדם נוסף שאני יכול לסמוך עליו מיתקשה להגיע למקומות רחוקים חשוב לי תמיד לדעת שנימצא בית חולים או מוקד מד"א בקירבת מקום מרוחק ממישפחתי (אני גר בראשון)ומעדיף להישאר בבית הוריי שגרים ברחובות מכיוון ששם אני מכיר את כל מוקדי החירום.ההתקף אצלי מיתבטא בבחילה מאוד חזקה(הבחילה היא עיקר האפקט בהתקף)למרות שאני לא מקיא מגיע למצב שבו נישכב על הארץ וזועק לעזרה בקושי יכול לדבר ומבקש שיזמינו לי אמבולנס.ההתקפים קורים לעיתים קרובות.איני מישתמש בסמים או אלכוהול גם לא בעבר נולדתי בריא כל הבדיקות הרפואיות שביצעתי תקינות לחלוטין כחצי שנה הייתי בטיפול היתנהגותי(C B T)ללא תועלת טיפול תרופתי שלא הועיל:סרוקסט.אקסל.רמירון.רסיטל.פרפנן.בכולם הגעתי למינון המרבי לאחרונה מטופל בציפרלקס 10 מ"ג והחרדות אכן פוחתות.עדיין לא הגעתי למצב שלפני החרדות האם החיים שלי יכולים לחזור להיות נורמליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לשי
ד''ר אודי אורן20/12/2009לשי שלום,
מכיוון שכבר ניסית תרופות ו-CBT, אני רוצה להמליץ לך לשלב את הטיפול התרופתי הנוכחי עם טיפול בגישה ממוקדת בשם EMDR. לטיפול הזה יש הצלחות עם הפרעות חרדה.
אתה יכול לנסות למצוא מטפלים העוסקים בשיטה במסגרת קופת חולים או באתר עמותת EMDR ישראל.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)