חרדה קשה מאוד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה קשה מאוד
    שי
    20/12/2009

בן 32 נשוי פלוס שלוש מזה כשמונה שנים סובל מהתקפי חרדה קשים.פוחד לצאת מהבית ללא אדם נוסף שאני יכול לסמוך עליו מיתקשה להגיע למקומות רחוקים חשוב לי תמיד לדעת שנימצא בית חולים או מוקד מד"א בקירבת מקום מרוחק ממישפחתי (אני גר בראשון)ומעדיף להישאר בבית הוריי שגרים ברחובות מכיוון ששם אני מכיר את כל מוקדי החירום.ההתקף אצלי מיתבטא בבחילה מאוד חזקה(הבחילה היא עיקר האפקט בהתקף)למרות שאני לא מקיא מגיע למצב שבו נישכב על הארץ וזועק לעזרה בקושי יכול לדבר ומבקש שיזמינו לי אמבולנס.ההתקפים קורים לעיתים קרובות.איני מישתמש בסמים או אלכוהול גם לא בעבר נולדתי בריא כל הבדיקות הרפואיות שביצעתי תקינות לחלוטין כחצי שנה הייתי בטיפול היתנהגותי(C B T)ללא תועלת טיפול תרופתי שלא הועיל:סרוקסט.אקסל.רמירון.רסיטל.פרפנן.בכולם הגעתי למינון המרבי לאחרונה מטופל בציפרלקס 10 מ"ג והחרדות אכן פוחתות.עדיין לא הגעתי למצב שלפני החרדות האם החיים שלי יכולים לחזור להיות נורמליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה קשה מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לשי

ד''ר אודי אורן
    20/12/2009

לשי שלום,
    מכיוון שכבר ניסית תרופות ו-CBT, אני רוצה להמליץ לך לשלב את הטיפול התרופתי הנוכחי עם טיפול בגישה ממוקדת בשם EMDR. לטיפול הזה יש הצלחות עם הפרעות חרדה.
    אתה יכול לנסות למצוא מטפלים העוסקים בשיטה במסגרת קופת חולים או באתר עמותת EMDR ישראל.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו