מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בחרדותטלי22/12/2009
שלום רב, אני בת 30 סובלת מהתקפי חרדה מגיל צעיר . היום נוטלת ציפרלקס. פעם עברתי טיפול באוסטרליה שמאד עזר - הרופא כינה אותו ריסט לגוף , ע"י לחיצה על כל השרירים כמעט בגוף , בעצם הוא אמר שזה מוריד את הגוף שלי ממצב של סטרס יומיומי . הטיפול עזר מאד , אך הוא אמר לי למחרת לנוח כדי שזה יצליח לא נחתי .. הייתי רוצה לדעת האם קיים טיפול מסוג זה בארץ ??תודה מראש טלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטלי
ד''ר חיים היילפרין23/12/2009איני מכיר טיפול "ריסט לגוף" אך מה שאת מתארת דומה מאד למספר רב של פעילויות שונות "המורידות את הגוף ממצב של סטרס יומיומי" שהמכנה המשותף שלהם הפעלה פסיבית או אקטיבית של הגוף, החל מהרפיית שרירים עמוקה, דרך עיסוי מסוגים שונים, וכלה בהתעמלות וספורט. בין אם מדובר בהרפייה, עיסוי, משחק כדורסל או ריצה למרחקים, התוצאה אחת - שחרור מתחים ולאות נעימים עד כדי אופוריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי- המשך לד"ר היילפרין
טלי23/12/2009תודה לך על תגובתך דוקטור,
מייד לאחר טיפול הריסט הייתי יכולה לעשות דברים שגרמו לי חרדה רבה קודם
כמו לרדת במעלית . לכן התלהבתי מהטיפול.
לחרדות אלו לא עוזרים כדורי הציפרלקס וגם לא מנעו לחלוטין את התקפי החרדה החוזרים ונשנים, המלווים בקשיי נשימה וכל הסימפטומים המוכרים..
בכל זאת על איזה טיפול היית ממליץ לי כדי לשפר את איכות חיי ? במקום או בנוסף לציפרלקס
אני גם גרושה עם ילדה ולא רוצה להעביר לבתי את המתחים הנפשיים שלי .
שוב תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטלי
ד''ר חיים היילפרין23/12/2009הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) ייעודי אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. שלא כמו ה"ריסט" או תרופות המקלות כל זמן שאת לוקחת אותן, לטיפול הולם יש סיכוי גבוה מאד לשחרר אותך סופית מהפרעת החרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אנרגטי
שירה24/12/2009לטלי..ישנו טיפול בשם טיפול אנרגטי שהוא מעורר את ההרגשות הובות ומשתק אתהחרדות.לפני הכל הוא מציף לך אותן ואז לאט לאט החרדה נעלת אםבאמתתרצי לשמוע בהרחבה שלחי לי הודעה חוזרת.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי ושירה...
אורי27/12/2009טלי,
הטיפול שאת מתארת מעניין.
אם את מגלה על טיפול כזה בארץ אשמח לשמוע.
שירה,
אשמח אם תסבירי לגבי מה שהמלצת.
אני סובלת מחרדות קשות כבר 3 שנים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)