מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ממבחני לשכה - דר' אודיפרח24/12/2009
שלום רב,
הנני בת 28 וסיימתי את התואר שלי בהצלחה רבה במשפטים. חשוב לציין כי במהלך לימודי לתואר ובתקופות המבחנים ההייתי לחוצה (אך לא משהו קיצוני). עד שהגיע התקופה ללימודי למבחני הלשכה לפני כחצי שנה. למדתי למבחו במשך כחודשיים וחצי כמו מטורפת (כ- 12 שעות לימוד בכל יום) ולהפתעתי כשלושה שבועות לפני המועד לבחינה פשוט קרסתי.. התחלתי להקיא והפסקתי לאכול ולשתות עד שהתייבשתי ונזקקתי לאינפוזיה. ניסיתי להתמודד עם המצב לקחתי מס' תרופות טבעיות אך ללא הועיל, המשכתי להקיא והתלווה לכך בכי בלתי פוסק עד שהחלטתי כי בריאותי חשובה יותר וויתרתי על הבחינה. כעת יש מועד חדש לבחינה 1.5.10 אני מעוניינת לגשת אך מאוד פוחדת שאני יותקף בחרדות.
חייבת עזרה בבקשהההה...אני לא רוצה לוותר!!
אשמח לשמוע הצעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לפרח
ד''ר אודי אורן24/12/2009לפרח שלום,
אין ספק שטיפול פסיכולוגי ממוקד יכול לעזור.
חמישה חודשים הם בהחלט מספיק זמן.
טיפול EMDR בהחלט יכול לעזור. אשמח לעזור עם הפניה
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
פרח24/12/2009מה זה בדיוק הטיפול הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה לפרח
ד''ר אודי אורן25/12/2009לפרח שלום
באתר של מכון EMDR ישראל יש מאמר שיוכל לעזור
בברכה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)