שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אביב
    27/12/2009

שלום דוקטור!
    אני בן 34, סבלתי לפני 12 שנה מהתקפי חרדה קשים שהחלו אחרי עישון סמים קלים. טיפלתי בחרדה בעצמי לבד, ללא תרופות, באמצאות מדריך מעולה שכתב רופא אמריקאי בנושא. גם כשהייתי "בריא" הבנתי שיש שמשהו באישיות שלי, ובגנטיקה שלי שנוטה לחרדה ולסטרס ואני נלחם בזה ברמה זו או אחרת כל חיי.

בחצי השנה האחרונה התחלתי לסבול שוב מביטויים של חרדה, לא התקפים של ממש, אבל ממתח קבוע וחוסר מנוחה (בעיקר בשעות היום) וכמו כן מדפיקות לב לא סדירות (שרק מגבירות את מעגל החרדה). הלכתי לבדיקות גופניות ואמרו לי שהלב שלי תקין וכנראה הסיבה היא מתח. לא קרה אירוע מסויים שבעקבותיו חזרו התופעות. אני חי חיים רגילים של עבודה ומשפחה.

אני לא רוצה ללכת לטיפולים פסיכולוגיים. על איזו תרופה היית ממליץ לי לקחת? מה עוד היית ממליץ לי לקרוא או לעשות כדי לשפר את מצבי?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאביב

ד''ר אודי אורן
    29/12/2009

לאביב שלום,
    איני יודע מדוע אתה מעדיף טיפול תרופתי על פני טיפול פסיכולוגי.
    תוכל לקבל מידע והמלצות על טיפול תרופתי מכל רופא משפחה או פסיכיאטר אליו תפנה.
    טיפול התנהגותי קוגניטיבי או טיפול EMDR עשויים לעזור גם הם להתמודד עם הקשיים שאתה מתאר.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו