מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר הפסקת ציפרלקסשרה02/01/2010
לאחר שהייתי חולה וקיבלתי אנטיביוטיקה מאוד חזקה, נתקפתי בהתקפי חרדה (לי היתה הרגשה שהאנטיביוטיקה הזו פשוט החלישה אותי מאוד + גרמה לי להתקפי חרדה). לאחר שהחלמתי התחלתי להתאושש וגם התקפי החרדה התפוגגו. הרופא ואני החלטנו שאני אקח ציפרלקס כדי שאני אתחזק נפשית. לאחר 3 ימי ציפרלקס 5 מ"ג התחלתי להרגיש ממש לא טוב. התחילו לי שוב התקפי חרדה והגוף שלי היה בסטרס נוראי. (אף פעם לפני זה לא הרגשתי ככה). כולם אמרו שזו תקופת הסתגלות אבל כעבור שבועיים שראיתי שאין שום שיפור - לא יכולתי יותר והפסקתי את הציפרלקס.
כבר למחרת התחלתי להרגיש כמו בן אדם חדש. משוחררת מסטרס וממש חדשה, אחרי יומיים שלושה התחלתי להרגיש שוב את התופעות שגרם לי הציפרלקס - כולל כאבי ראש וסחרחורות. כעת עברו 12 יום ואני עדיין מרגישה שהציפרלקס בתוכי או שלפחות השפעתו עדיין בגוף. אני מרגישה מצב של סטרס וחרדה.
האם יתכן שאני עדיין מתנקה מהשפעות הציפרלקס?
אני מאוד מעוניינת להתגבר על הכל ללא טיפול תרופתי כזה. (הציפרלקס גרם לי להרגיש כל כך רע). האם טיפול פסיכולוגי קוגנטיבי יכול לעזור לי?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשרה
ד''ר חיים היילפרין03/01/2010את כבר נקייה מהתרופה כמעט לגמרי אך ברור שעדיין לא "התנקית" מתסמיני החרדה... ניתן בהחלט להתגבר על החרדה ללא תרופות, והטיפול המומלץ הוא אכן טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. את יכולה לפנות אלי או למצוא מטפל באתר של איט"ה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)