לאחר הפסקת ציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לאחר הפסקת ציפרלקס
    שרה
    02/01/2010

לאחר שהייתי חולה וקיבלתי אנטיביוטיקה מאוד חזקה, נתקפתי בהתקפי חרדה (לי היתה הרגשה שהאנטיביוטיקה הזו פשוט החלישה אותי מאוד + גרמה לי להתקפי חרדה). לאחר שהחלמתי התחלתי להתאושש וגם התקפי החרדה התפוגגו. הרופא ואני החלטנו שאני אקח ציפרלקס כדי שאני אתחזק נפשית. לאחר 3 ימי ציפרלקס 5 מ"ג התחלתי להרגיש ממש לא טוב. התחילו לי שוב התקפי חרדה והגוף שלי היה בסטרס נוראי. (אף פעם לפני זה לא הרגשתי ככה). כולם אמרו שזו תקופת הסתגלות אבל כעבור שבועיים שראיתי שאין שום שיפור - לא יכולתי יותר והפסקתי את הציפרלקס.
    כבר למחרת התחלתי להרגיש כמו בן אדם חדש. משוחררת מסטרס וממש חדשה, אחרי יומיים שלושה התחלתי להרגיש שוב את התופעות שגרם לי הציפרלקס - כולל כאבי ראש וסחרחורות. כעת עברו 12 יום ואני עדיין מרגישה שהציפרלקס בתוכי או שלפחות השפעתו עדיין בגוף. אני מרגישה מצב של סטרס וחרדה.
    האם יתכן שאני עדיין מתנקה מהשפעות הציפרלקס?
    אני מאוד מעוניינת להתגבר על הכל ללא טיפול תרופתי כזה. (הציפרלקס גרם לי להרגיש כל כך רע). האם טיפול פסיכולוגי קוגנטיבי יכול לעזור לי?
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר הפסקת ציפרלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרה

ד''ר חיים היילפרין
    03/01/2010

את כבר נקייה מהתרופה כמעט לגמרי אך ברור שעדיין לא "התנקית" מתסמיני החרדה... ניתן בהחלט להתגבר על החרדה ללא תרופות, והטיפול המומלץ הוא אכן טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. את יכולה לפנות אלי או למצוא מטפל באתר של איט"ה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו