מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עובר עלי???קרין08/01/2010
שלום , אודה מאוד לעזרתכם, כבר כמעט כשנה או אולי קצת פחות עובר עלי משהו מוזר, תמיד יש לי מן מועקה בלב יחד עם מחשבות בראש שאני מפחדת להשתגע,לאבד שליטה או כל דבר מזעזע דמה, כל מה שאני רואה בתקשורת ,הדברים האיומים שקורים אני מפחדת גם לאבד שליטה ולהיות ללא שפיות,כל רלה גם גורמים לי לדיכאון לאחרונה איבדתי טעם לחיים ואני כל הזמן עייפה נורא ורצה לישון והדבר הראשון שאני בודקת בבוקר האם אני עדיין בשפיותי והמחשבה זו מלווה אותי כל היום,
האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהסביר במה מדובר ומה עלי לעשות, הרי אלו לא חיים!!!
האם יכול להיות שמשום שאני כל הזמן חושבת על לאבד שםיות זה בסוף באמת יקרה לי?
זה ממש נשמע מוזר וסליחה על כך.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למאיה
ד''ר חיים היילפרין09/01/2010הפחד להשתגע אופייני ושכיח מאד אצל אנשים הסובלים מחרדה. יש בזה גם הגיון - הסימפטומים החרדתיים נתפסים בעיני האדם החווה אותם כמשהו "לא נורמלי" והדרך מכאן להסקת המסקנה המתבקשת (אך השגויה בתכלית!) שמדובר באובדן שפיות קצרה מאד. ולא, אין סיכוי שתאבדי את השפיות בגלל תסמיני החרדה - אין שום קשר בין אובדן שפיות (מה שקרוי פסיכוזה, שהיא ניתוק מהמציאות) ובין חרדה (שבמובן מסויים ניתן לראות בה חיבור-יתר למציאות). עצתי לך היא לגשת לטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, ופשוט לשים את החוויה הזו מאחוריך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על עזרתך
קרין10/01/2010לצערי מטעמים כלכלייים אני מחפשת מטפל דרך קופת חולים והם כולם לא פנויים , כך שאני נאלצת להמתין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)