האם יש קשר...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• האם יש קשר...
    shlomi
    08/01/2010

שלום,

במהלך טיול קיבלתי היפוטרמיה שבה הגוף רעד וקפץ הרגשתי שאני הולך להתעלף בכל רגע.

ראיתי והרגשתי הכל ועקב כך פינו אותי לבית חולים חיממו אותי ולאחר מכן שיחררו אותי,מאותו יום אני סובל מהתקפי פאניקה וחרדה ולוקח כדורי ויפקס.

ברצוני לדעת האם יש קשר בין היפוטרמיה לכך שקיבלתי התקפי חרדה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש קשר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלומי

ד''ר חיים היילפרין
    09/01/2010

כן, יש קשר מובהק. הטיפול המומלץ בחרדה, אגב, אינו טיפול תרופתי בלבד (התרופה רק מקלה על הסימפטומים אך אינה פותרת את הבעיה עצמה) אלא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. במקרה כמו שלך ניתן בד"כ "לצאת מזה" בתוך מספר מפגשים לא רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר מובהק....

shlomi
    09/01/2010

הייתי מעוניין לדעת מהו הקשר המובהק, שאחרי שקיבלתי היפוטרמיה אני סובל מהתקפים
    איך זה מתקשר אחד לשני?

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלומי

ד''ר חיים היילפרין
    10/01/2010

פשוט מאד - טראומה מעוררת חרדה (בהגדרה) והסמיכות מצביעה על נסיבתיות - עברת באותו יום אירוע טראומתי ומאותו יום אתה סובל מהתקפי חרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

shlomi
    10/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו