ריטלין שעוזר לדיכאון מז'ורי , אבל ל

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ריטלין שעוזר לדיכאון מז'ורי , אבל ל
    חיים
    14/01/2010

ריטלין שעוזר לדיכאון מז'ורי , אבל לאחר מספר שעות גורם לחרדות ותחושת "דאון"!

אני קראתי שזו תופעה מוכרת לרפואה בתחום בהדיכאון והחרדה.

אני מאובחן כסובל מדיכאון מז'ורי וחרדות בעיקר חרדה חברתית -"אנשים".

מבין כל התרופות לטיפול בדיכאון שנטלתי כל השנים רק הריטלין באמת עזר ,ותוך שעה מרגע הנטילה כ-30 מ"ג ,מוציא אותי עם מוטיבציה וכוח החוצה והכניס לי צבע לחיים!

אולם לאחר כ-3-4 שעות , חל היפוך של ההרגשה, חרדה גוברת ותחושת אי שקט ומתח מתגברת!

ניסיתי באחרונה "מודל פורטה" מקום הריטלין אולם ללא הטבה כלל , כנ"ל לגביי "סוליאן".

קיצר "הסוס המנצח זה ריטלין!" אבל מה עושים עם הנפילות האדירות לאחר כמה שעות? , אפרופו גם כדור קלונקס 2 מ"ג לא מרגיע ממש את החרדות לאחר האפקט של הריטלין , ולכן הבנתי שלדיכאון לא נוטלים ריטלין ,אולם אני התחלתי בו בתור טיפול להפרעה בקשב וריכוז ואז גיליתי את סגולתו בעניין הדיכאון ,אולם הוא "מציל"רק מספר שעות קטן, והתופעות השליליות לאחר מכן כמעט בילתי ניסבלות , מה דעתכם?

המלצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיים

ד''ר חיים היילפרין
    15/01/2010

ישנן מספר גרסאות של ריטלין בשחרור הדרגתי (SR) העשויות להאריך את השפעתו עליך ולמתן את ה"נפילות". עם זאת, המלצתי העיקרית היא לשוחח עם הפסיכיאטר המטפל בך על התנסויותיך ולהתייעץ איתו לגבי הטיפול המיטבי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו