מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ני מדמינת כבר דברים מרוב מחשבהד``ר חיים היילפרין07/02/2010
נמאס לי כבר לשגע את כל הפורומים פה....כל יומיים נכנס לי שגעון חדש, ואני שואלת שאלות וכמובן שהרופא בפורום תמיד מעלה חשש וממליץ על בדיקה אצל רופא וזה נכון מה שהוא עושה אבל אני משתגעת כי אני כבר לא יודעת מה הבעיה שלי...הייתי רוצה להעלות את הבעיה שלי עכשיו ושתגידו לי אם אתם מבינים אם זו בעית ראיה או בעיה פסיכיאטרית....
אז ככה..... אני 7 חודשים אחרי לידה, בריאה בד"כ (חוץ מדמיונות שבאים והולכים) לפני תקופה נכנס לי שגעון שאני לא רואה מספיק טוב ולא התיחסתי לזה (כמו לעוד הרבה שגעונות) אבל בסוף נכנעתי והחלטתי לעשות בדיקה ואכן עלה לי המספר ברבע מספר בכל עין....הייתי כמה ימים רגועה ומרוצה ולאחר מספר ימים הגיע שגעון חדש, מכיון שהתרגלתי למספר החדש התחלתי לחשוב שאני לא רואה טב ומאז מרוב שאני מתמקדת לראות כנראה לא ממקדת את הראיה ולא מצליחה לראות כמו שצריך, אני רואה הכל אבל מרגישה מבולבלת....לאחר שזה עבר שמתי לב שלפעמים כשאני מסתכלת חזק על אור פלורוסנט אני רואה כמו נקודות זוהרות שרצות מהר....כתבתי בפורום עיניים שאלה ואמרו לי שבד"כ זה שום דבר אבל כדאי לעשות בדיקה כדי לשלול חורים ברשתית וכמובן שעכשיו אני בסרט מזה, ואני לא רוצה ללכת לעשות סתם בדיקות מלחיצות....נראה לי גם שאני מדמינת כבר דברים מרוב שהמחשבה שלי כל היום מהבוקר עד הלילה זה על העיניים....מה לעשות? מה דעתכם? אנא תעזרו לי....
אשמח לתשובה מהירה וסליחה על החפירות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לתות
ד''ר אודי אורן07/02/2010לתות שלום,
כמובן שאין לי ברירה אלא להמליץ לך לעשות את הבדיקות הרפואיות שהרופאים המליצו לך, אבל...
ברור מתוך מה שכתבת שאת במתח מאד גבוה ורמת חרדה משמעותית.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול התנהגותי קוגניטיבי או טיפול EMDR שיעזרו לך להתמודד עם הלחץ והמחשבות/דאגות/התנהגויות שנובעות מהלחץ.
כמובן שגם טיפול תרופתי הרגעתי בא בחשבון.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)