ני מדמינת כבר דברים מרוב מחשבה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ני מדמינת כבר דברים מרוב מחשבה
    ד``ר חיים היילפרין
    07/02/2010

נמאס לי כבר לשגע את כל הפורומים פה....כל יומיים נכנס לי שגעון חדש, ואני שואלת שאלות וכמובן שהרופא בפורום תמיד מעלה חשש וממליץ על בדיקה אצל רופא וזה נכון מה שהוא עושה אבל אני משתגעת כי אני כבר לא יודעת מה הבעיה שלי...הייתי רוצה להעלות את הבעיה שלי עכשיו ושתגידו לי אם אתם מבינים אם זו בעית ראיה או בעיה פסיכיאטרית....

אז ככה..... אני 7 חודשים אחרי לידה, בריאה בד"כ (חוץ מדמיונות שבאים והולכים) לפני תקופה נכנס לי שגעון שאני לא רואה מספיק טוב ולא התיחסתי לזה (כמו לעוד הרבה שגעונות) אבל בסוף נכנעתי והחלטתי לעשות בדיקה ואכן עלה לי המספר ברבע מספר בכל עין....הייתי כמה ימים רגועה ומרוצה ולאחר מספר ימים הגיע שגעון חדש, מכיון שהתרגלתי למספר החדש התחלתי לחשוב שאני לא רואה טב ומאז מרוב שאני מתמקדת לראות כנראה לא ממקדת את הראיה ולא מצליחה לראות כמו שצריך, אני רואה הכל אבל מרגישה מבולבלת....לאחר שזה עבר שמתי לב שלפעמים כשאני מסתכלת חזק על אור פלורוסנט אני רואה כמו נקודות זוהרות שרצות מהר....כתבתי בפורום עיניים שאלה ואמרו לי שבד"כ זה שום דבר אבל כדאי לעשות בדיקה כדי לשלול חורים ברשתית וכמובן שעכשיו אני בסרט מזה, ואני לא רוצה ללכת לעשות סתם בדיקות מלחיצות....נראה לי גם שאני מדמינת כבר דברים מרוב שהמחשבה שלי כל היום מהבוקר עד הלילה זה על העיניים....מה לעשות? מה דעתכם? אנא תעזרו לי....

אשמח לתשובה מהירה וסליחה על החפירות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לתות

ד''ר אודי אורן
    07/02/2010

לתות שלום,
    כמובן שאין לי ברירה אלא להמליץ לך לעשות את הבדיקות הרפואיות שהרופאים המליצו לך, אבל...
    ברור מתוך מה שכתבת שאת במתח מאד גבוה ורמת חרדה משמעותית.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול התנהגותי קוגניטיבי או טיפול EMDR שיעזרו לך להתמודד עם הלחץ והמחשבות/דאגות/התנהגויות שנובעות מהלחץ.
    כמובן שגם טיפול תרופתי הרגעתי בא בחשבון.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו