עצבנות וחוסר שקט

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עצבנות וחוסר שקט
    אורן
    08/02/2010

אני גבר כבן 40 ללא בעיות בריאותיות. מזה כשנה אני סובל מעצבנות וחוסר שקט אשר מתבטאים בתחושות של בריחת שתן ("לעשות במכנסיים", אם כי זה לא קרה לי אפילו פעם אחת!) וכן מכאבים בכף רגל שמאל (בעיקר בעקב). תוצאות בדיקות דם ושתן שעברתי היו תקינות לחלוטין ואינני סובל כלל מתסמיני חרדה או דיכאון (חוסר תאבון, נדודי שינה, כאבי ראש וכד'). כרגע אני מטופל בקלונקס אשר אמנם מיתן משמעותית את הכאבים בכף הרגל אבל לא את תחושת ההרטבה שתיארתי אשר מלווה אותי ומציקה לי בכל שעות העבודה. כשאני נמצא מחוץ לעבודה המחשבה הטורדנית הזו נעלמת כמעט כליל, או שכצעד מונע אני לוקח קלמנרבין אשר עושה לרוב את העבודה.
    מאחר והתופעה המתוארת נמשכת תקופה ארוכה רופאת המשפחה שלי שוקלת לתת לי ציפרלקס אך עקב תופעות הלוואי שקראתי עליהן אני מהסס. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנות וחוסר שקט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאורן

ד''ר אודי אורן
    08/02/2010

שלום רב,
    אני משער שעשית כבר את כל הבדיקות הרפואיות הרלוונטיות.
    בהנחה שהתוצאות של הבדיקות היו שליליות, סביר מאד להניח שהתופעות שאתה מתאר הן בעלות בסיס פסיכולוגי.
    לפני שאתה ממשיך - ומגדיל - את הטיפול התרופתי, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי.
    הטיפולים המתאימים נראים לי EMDR ו/או ביו פידבק.
    בנוסף הייתי ממליץ על פעילות פיזית ותרגילי הרפיה יומיים.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו